Hoe Firmware Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Firmware Te Verwijderen
Hoe Firmware Te Verwijderen

Video: Hoe Firmware Te Verwijderen

Video: Hoe Firmware Te Verwijderen
Video: Firmware cannot be deleted 2024, April
Anonim

Het verwijderen van de firmware is soms nodig om een stabielere of nieuwere versie te installeren. Het verwijderen van de firmware zelf kan worden beschouwd als een afzonderlijke actie of in combinatie met de actie om de firmware van de telefoon bij te werken. In beide gevallen zijn de handelingen niet moeilijk, gemakkelijk uit te voeren en vormen ze geen enkel gevaar voor de telefoon.

Hoe firmware te verwijderen remove
Hoe firmware te verwijderen remove

instructies:

Stap 1

Voordat u de telefoonfirmware verwijdert, moet u ervoor zorgen dat alle persoonlijke gegevens - berichten, foto's, audio-opnamen en afhankelijk van het telefoonboek - naar uw computer zijn gekopieerd. Om de firmware te verwijderen als onderdeel van het knipperen van de telefoon, moet u speciale programma's en originele firmware hebben die vergelijkbaar zijn met degene die u wilt gebruiken. Dit alles kan eenvoudig worden gedownload via internet.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer en gebruik vervolgens knipperende programma's om de firmware te verwijderen en in plaats daarvan te vervangen door degene die u wilt installeren. Druk tijdens de bediening niet op de knoppen op het telefoonpaneel en koppel de usb-kabel niet los van de telefoon, ongeacht het gedrag van de telefoon.

Stap 3

Neem contact op met de fabrikant van uw telefoon als u alle gegevens die geen verband houden met de firmware wilt verwijderen en alleen de fabrieksversie wilt behouden. Voor elk telefoonmodel is er een code waarmee u de firmware en instellingen kunt resetten en vele andere acties kunt uitvoeren - u hoeft ze alleen maar in te voeren vanaf het toetsenbord van de telefoon. Voer deze codes alleen in als u helemaal zeker weet wat ze betekenen.

Aanbevolen: