Hoe U Uw Skylink-account Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skylink-account Kunt Controleren
Hoe U Uw Skylink-account Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Skylink-account Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Skylink-account Kunt Controleren
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, Mei
Anonim

Als u weet hoe u een Skylink-account moet controleren, kunt u eenvoudig het saldo beheren en het huidige verkeer vakkundig verdelen. Dit helpt om professionaliteit en stiptheid in zakelijke onderhandelingen te behouden en om ongeplande uitgaven voor mobiel internet en mobiele communicatie te voorkomen.

Hoe u uw Skylink-account kunt controleren
Hoe u uw Skylink-account kunt controleren

Noodzakelijk

Skylink-abonnee's persoonlijke internetaccount, e-mail

instructies:

Stap 1

Controleer de status van uw persoonlijke account in uw persoonlijke internetaccount. Ga hiervoor naar de officiële Skylink-website. Selecteer in de bovenste balk de serviceregio, waarna de bijbehorende versie van de site wordt geladen.

Stap 2

Ga in de rechterbovenhoek van de site naar het persoonlijke account van de abonnee. Het is mogelijk om het in te voeren, zelfs met een negatief saldo. U hoeft alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord in uw serviceovereenkomst in te voeren. Afhankelijk van het filiaal van het bedrijf, kan het online account anders worden genoemd: in Moskou - "Sky Point", in Yekaterinburg - "ISSA", enz.

Stap 3

Binnen uw persoonlijke account heeft u toegang tot verschillende functies, zoals het controleren van het Skylink-account, het wijzigen van het vastgestelde tarief, het aanvullen van uw persoonlijke account met de beloofde betaling, het kopen van verkeerspakketten en het toewijzen, wijzigen en verwijderen van bedrijfsdiensten.

Stap 4

Daar kunt u ook gratis een factuur per e-mail bestellen, waarop een gedetailleerd verslag staat van alle gesprekken (datatransfersessies) van de afgelopen kalendermaand. Selecteer hiervoor het item "Bewerkingen", het subitem "Factuur afleveren" en plaats een vinkje voor de factuur waarin u geïnteresseerd bent. Definieer vervolgens een drill-downperiode in de afgelopen 180 dagen. Bestel een Skylink-account. Lees aandachtig de datum en tijd van de sessie, bekijk de duur in seconden, de grootte van de gegevensoverdracht in kilobytes en andere indicatoren.

Aanbevolen: