Hoe Het Saldo Op Skylink Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op Skylink Te Controleren?
Hoe Het Saldo Op Skylink Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op Skylink Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Op Skylink Te Controleren?
Video: Разлочка Unlock 3G USB модема ZTE MF100 (Киевстар) ➛ работа с любой сим-картой бесплатно DC Unlocker 2024, Mei
Anonim

U kunt Skylink overal gebruiken waar deze operator dekking heeft. Voor toegang is een simkaart nodig, waarmee de abonnee gebruik kan maken van communicatie en internet. Maar u moet constant de status van uw persoonlijke account controleren, anders wordt het account geblokkeerd als het saldo negatief is.

Hoe saldo te controleren op
Hoe saldo te controleren op

instructies:

Stap 1

Speciaal voor het beheer van diensten in het Skylink-netwerk is er een SkyPoint-abonneeportaal. Volg de link https://www.skypoint.ru/. Daar ziet u een formulier voor het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na autorisatie kunt u niet alleen eenvoudig de status van het abonneeaccount controleren, maar ook profiteren van alle mogelijkheden van het persoonlijke account van de Skylink-gebruiker.

Stap 2

Om eenvoudig het saldo te weten te komen, maar niet in te loggen op het systeem, voert u uw abonneenummer in het inlogveld in. In dit geval krijgt u direct een overzicht van de accountstatus te zien.

Stap 3

Voor het Windows-besturingssysteem is er een clientprogramma voor het SkyPoint-systeem. Je kunt het op dezelfde site downloaden. Rechts van het inlogformulier ziet u een klein veld met de mogelijkheden van het SkyPoint-systeem. In de allerlaatste alinea staat een link waar je het programma SkyBalance kunt downloaden. Zo bent u altijd op de hoogte van het resterende bedrag op uw persoonlijke rekening.

Stap 4

U kunt het saldo controleren door een speciaal telefoonnummer te bellen. Kies 555 vanaf uw nummer in het Skylink-netwerk, dan 1 en opnieuw 1. U luistert naar de informatie over het saldo. Door 555 te kiezen, kunt u ook naar het spraakmenu luisteren. Door er doorheen te navigeren, kunt u het gebruik van de diensten van de operator configureren.

Aanbevolen: