Hoe Certificaten Op Uw Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Certificaten Op Uw Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe Certificaten Op Uw Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Certificaten Op Uw Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Certificaten Op Uw Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How to remove installed user certificates and security certificates from Samsung Android Devices 2024, Mei
Anonim

Smartphones met het Symbian-besturingssysteem gebruiken een systeem van certificaten waarmee u de installatie van applicaties, hun lancering en toegang tot smartphonegegevens kunt regelen. Hiermee kunt u gebruikersacties controleren en is het een soort bescherming tegen malware. Maar tegelijkertijd hebben gebruikers problemen met het installeren van sommige hulpprogramma's.

Hoe certificaten op uw telefoon uit te schakelen
Hoe certificaten op uw telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Symbian heeft 4 soorten certificaten die de telefoon begrijpt. Deze zijn op maat, waarmee de gebruiker applicaties kan installeren die zijn ondertekend door de eigenaar van de telefoon, persoonlijke en persoonlijke certificaten waarmee applicaties meer toegang kunnen krijgen tot het besturingssysteem van de smartphone (ongeveer 80% van alle systeembestanden). Er zijn ook License Platform-certificaten die volledige toegang tot het systeem (100%) geven, maar dergelijke certificaten kunnen niet door de gebruiker worden verkregen.

Stap 2

Om niet-ondertekende applicaties te installeren, schakelt u certificaatverificatie uit in de smartphone-instellingen, aangezien deze de installatie van applicaties verhinderen waarvan de betrouwbaarheid niet is geverifieerd (d.w.z. de meeste applicaties). Open hiervoor de Application Manager ("Menu" - "Instellingen" - "Applicatiebeheerder").

Stap 3

Klik in het menu dat opent op "Functies" - "Instellingen" - "Programma-instellingen" - "Verificatie van certificaten" - "Uit". Nu kunt u de meeste aanbiedingen installeren zonder dat u een van de certificaten hoeft te ondertekenen.

Stap 4

Als de vereiste applicatie nog steeds niet start, probeer dan de tijd in de telefooninstellingen over te zetten naar een paar jaar geleden (eerst, niet 6 maanden overzetten, en als het niet heeft geholpen, zet het dan nog eens 1-2 jaar of langer over) en voer het installatieprogramma opnieuw uit.

Stap 5

Nadat de installatie is voltooid, wijzigt u de tijd in de huidige.

Stap 6

In sommige forums die gewijd zijn aan Symbian OS, produceren gebruikers certificaten door IMEI, waarmee het mogelijk zal zijn om programma's te certificeren met behulp van een hulpprogramma voor een telefoon (SignSIS) of voor een computer (SIS Signer). Ook op dergelijke fora kunt u aanvragen voor certificering van aanvragen volgens uw certificaten achterlaten.

Aanbevolen: