Hoe Certificaten Op Nokia Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Certificaten Op Nokia Te Vernieuwen
Hoe Certificaten Op Nokia Te Vernieuwen

Video: Hoe Certificaten Op Nokia Te Vernieuwen

Video: Hoe Certificaten Op Nokia Te Vernieuwen
Video: Certificate expired-fix symbian phones(2021/22/23/24.......).Work every year. 2024, Mei
Anonim

Een certificaat is een specifiek document waarmee bepaalde applicaties kunnen werken in het Symbian-besturingssysteem. Hij bepaalt ook de belangrijkste parameters van hun werking.

Hoe certificaten op Nokia te vernieuwen
Hoe certificaten op Nokia te vernieuwen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ga naar de website https://allnokia.ru./. Ga in het gedeelte dat overeenkomt met uw apparaat naar de instructies voor het gebruik van certificaten. Lees de nodige informatie over dit onderwerp en beslis of u het wilt verlengen. Lees ook gebruikersrecensies over verlenging en leer over andere methoden om dit probleem op te lossen, bijvoorbeeld door software van derden op uw mobiele apparaat te installeren.

Stap 2

Installeer een applicatie genaamd Secman op je telefoon. U kunt het vinden op de bronnen voor het downloaden van software voor mobiele apparaten, bijvoorbeeld https://smartphon.su/component/option, com_remository / Itemid, 29 / func, fileinfo / id, 903 /, https://7bx. ru/loads /?d=6%2FSymbian_9.x%2FVzlom_smarta, https://smart-planet.ru/files/2982_secman-1.1.html, enz.

Stap 3

Kies het programma op basis van de versie van het besturingssysteem dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, wat u kunt achterhalen. Na het lezen op internet voor een compleet overzicht van de functies van de telefoon. Het gedownloade bestand moet worden gecontroleerd op virussen.

Stap 4

Installeer de applicatie op uw mobiele telefoon. Kopieer het installatieprogramma naar de geheugenmodule van het apparaat, start de installatie vanuit de bestandsbeheerder op het bedieningspaneel of in het menu "Office" en geef vervolgens de parameters van het installatieproces op, ga indien nodig akkoord met de servicevoorwaarden.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de applicatie geen toegang mag vragen om te bellen vanaf uw mobiele apparaat. Het is het beste om dergelijke bestanden niet te installeren en ze door andere te vervangen. Voer de benodigde functies uit vanuit het menu van het actieve geïnstalleerde programma.

Aanbevolen: