Een Karaokespeler Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Karaokespeler Kiezen
Een Karaokespeler Kiezen

Video: Een Karaokespeler Kiezen

Video: Een Karaokespeler Kiezen
Video: THE BEST KARAOKE SET UP FOR SINGERS!?! 2024, Mei
Anonim

Karaoke is een populair amusement voor kinderen en volwassenen, dus spelers die met deze functie zijn uitgerust, zijn nu in veel huizen te vinden. Het karaokesysteem als geheel is een speler met de mogelijkheid om er microfoons op aan te sluiten. Als je net hebt besloten om deze gadget aan te schaffen, zijn er enkele tips om hem te kiezen.

Een karaokespeler kiezen
Een karaokespeler kiezen

Noodzakelijk

  • - cd's met liedjes;
  • - mixer.

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten karaokespelers: met en zonder midi-ondersteuning. Met het midi-formaat kunt u schijven met 1.000 tot 3.000 nummers gebruiken. Als je dit apparaat af en toe gebruikt, bijvoorbeeld alleen op vakantie, dan is het voldoende om een gewone karaoke te kopen met schijven van 100 tot 300 nummers. Dus voordat u het koopt, moet u beslissen hoe vaak het zal worden gebruikt.

Stap 2

Zorg ervoor dat u alleen karaoke kiest uit die spelermodellen die de functie hebben om het tempo en de toonsoort te veranderen. Dit is vooral belangrijk als volwassenen en kinderen karaoke gebruiken. Muziektonen voor een volwassen stem zijn niet geschikt voor kinderen.

Stap 3

Let op hoeveel microfoons je kunt aansluiten. Als een karaokespeler bijvoorbeeld is uitgerust met veel interessante functies, maar er maar één microfoon op kan worden aangesloten, dan is het duidelijk dat het geen zin heeft om zo'n speler te kopen.

Stap 4

Vergeet de zoekfunctie in het menu van de karaokespeler niet. Voor het gemak van het gebruik van het systeem moet het mogelijk zijn om naar nummers te zoeken op verschillende parameters: op auteur en componist, op titel, op uitvoerder. Moderne modellen van karaokespelers zijn uitgerust met een zoekopdracht naar individuele woorden of zinsdelen uit het nummer van interesse.

Aanbevolen: