Hoe Te Betalen Voor Market Android

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Market Android
Hoe Te Betalen Voor Market Android

Video: Hoe Te Betalen Voor Market Android

Video: Hoe Te Betalen Voor Market Android
Video: How To Use Google Pay 2024, Mei
Anonim

Voor het aanschaffen van applicaties en games in de Android Market wordt gebruik gemaakt van het Google Checkout-systeem, dat zorgt voor een maximale betalingssnelheid en een hoog beschermingsniveau. U kunt alleen betalen met een Visa- of MasterCard-bankkaart. Elke applicatie wordt in slechts één stap gekocht, het is voldoende om uw eigen bankgegevens op te geven.

Hoe te betalen voor Market Android
Hoe te betalen voor Market Android

Het is nodig

  • - Android-apparaat;
  • - bankpas.

instructies:

Stap 1

Ga op je Android-apparaat naar Market (in nieuwere versies van het besturingssysteem kan dit Play Store worden genoemd). Meld u aan bij uw Google-account als dit niet automatisch is aangemeld.

Stap 2

Gebruik de zoekfunctie of de lijst met categorieën, selecteer de applicatie die u wilt kopen en ga naar de pagina.

Stap 3

Klik op de knop Kopen. Op het scherm wordt u gevraagd een betaalmethode te selecteren. Selecteer in het veld "Betalen met" de methode "Een creditcard toevoegen" en klik op OK.

Stap 4

Voer op het scherm dat opent de bankkaartgegevens in, namelijk het nummer, de vervaldatum, de CVC-code en de naam die erop staat. U wordt ook gevraagd om het land en de locatiecoördinaten in te voeren, namelijk het postadres en telefoonnummer. Nadat u alle gegevens hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Opslaan".

Stap 5

Als alle gegevens correct zijn ingevuld, toont het scherm het bedrag dat kan worden afgeschreven. Accepteer de gebruiksvoorwaarden van Android Market door het betreffende vakje aan te vinken en vervolgens op Kopen te klikken.

Stap 6

Als de opname succesvol was, verschijnt het bericht "Gekocht" op de aanvraagpagina. Als het hulpprogramma niet automatisch begint te installeren, klikt u op deze knop en wacht u tot de installatie is voltooid.

Stap 7

Na de aankoop wordt het opgegeven bedrag van je bankrekening afgeschreven en krijg je permanent toegang om de applicatie te downloaden en te installeren. Als het programma is verwijderd, kunt u het altijd opnieuw installeren zonder opnieuw te hoeven betalen.

Aanbevolen: