Hoe Over Te Schakelen Naar Megafon Login

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Megafon Login
Hoe Over Te Schakelen Naar Megafon Login

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Megafon Login

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Megafon Login
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Het "Megafon-Login"-tarief, waardoor Megafon-abonnees gebruik konden maken van de internetdiensten, wordt momenteel niet aangeboden door de mobiele operator; het werd vervangen door gunstigere tarieven. De gebruiker heeft de mogelijkheid om de optie te kiezen die voor hem het meest de voorkeur heeft.

Hoe over te schakelen naar Megafon Login
Hoe over te schakelen naar Megafon Login

instructies:

Stap 1

U kunt Megafon-Login Light 2 aansluiten, deze wordt alleen geleverd bij de aanschaf van het internet zonder zorgen pakket. De kit bevat een E173 USB-modem waarmee je kunt werken met snelheden tot 7,2 Mbit/s. Bij aanschaf van een set krijgt de gebruiker een maand lang gratis gebruik van Optimaal Internet (maandelijks verkeersvolume is 3072 Mb).

Stap 2

Na het einde van de respijtperiode kan de gebruiker de optie "Optimal Internet" uitbreiden door het commando * 236 * 2 # te kiezen. De kosten bedragen 650 tot 690 roebel per maand, afhankelijk van de regio. Als de service niet wordt verlengd, wordt de tarifering uitgevoerd tegen het basistarief "Megafon-Login Light 2", de kosten van 1 MB bedragen 1,7 roebel.

Stap 3

Als je al een USB-modem hebt of via een mobiele telefoon toegang hebt tot het netwerk, gebruik dan het Megafon-Online-tarief, om het aan te sluiten, bel * 510 * 1 #. Om verbinding te maken, moet uw persoonlijke account minimaal 250 roebel hebben. De kosten van één megabyte aan verkeer bedragen 1,7 roebel. Het tarief kent geen tijdslimieten, u blijft internetten totdat u het bedrag op uw rekening heeft gestort. Om de service te blijven gebruiken, moet u uw account opwaarderen.

Stap 4

Door gebruik te maken van de tarieven "Megafon-Login Light 2" en "Megafon-Online", kunt u bovendien internetverkeerspakketten aansluiten, waardoor u een gunstiger verhouding krijgt tussen de bestedingen en het volume van het gebruikte verkeer. Met een pakket voor 140 roebel kunt u 100 megabytes aan verkeer krijgen, voor 370 roebel - 500 megabytes. Als u 700 roebel betaalt, ontvangt u 1 gigabyte en voor 750 - 4 gigabyte. Het pakket moet binnen een maand vanaf het moment van aansluiting worden verbruikt, de rest van het verkeer wordt niet overgezet naar een andere maand.

Stap 5

Een vrij handige optie om in het netwerk te werken is het handige internettarief. U betaalt 900 roebel per maand en u heeft geen beperkingen op het aantal downloads. Het nadeel van deze optie is de beperking van de internetsnelheid van 08.00 uur tot middernacht binnen 256 Kbps.

Aanbevolen: