Een Verzoek Op Beeline Sturen Om Terug Te Bellen

Inhoudsopgave:

Een Verzoek Op Beeline Sturen Om Terug Te Bellen
Een Verzoek Op Beeline Sturen Om Terug Te Bellen

Video: Een Verzoek Op Beeline Sturen Om Terug Te Bellen

Video: Een Verzoek Op Beeline Sturen Om Terug Te Bellen
Video: Как отключить все платные подписки на Билайне? 2024, Mei
Anonim

Als er niet genoeg geld op het Beeline-abonneeaccount staat om te bellen, kun je niet wachten tot ze besluiten contact met je op te nemen. Met behulp van de gratis "Bel mij"-service, laat u elke abonnee met één commando weten dat u zijn oproep verwacht. Bovendien kan een terugbelverzoek worden verzonden naar een abonnee van een Russische operator, evenals naar Beeline-gebruikers van de GOS-landen en Georgië.

Een verzoek op Beeline sturen om terug te bellen
Een verzoek op Beeline sturen om terug te bellen

instructies:

Stap 1

De service vereist geen verbinding of speciale configuratie - het is helemaal gratis en beschikbaar voor alle Beeline-abonnees die zich zowel in het "thuis" -netwerk als in roaming bevinden.

Stap 2

Kies met de toetsen een eenvoudig commando: * 144 * abonneenummer in internationaal formaat # en druk op de belknop. Het internationale formaat ziet er als volgt uit: landcode, netwerkcode (of netnummer), het werkelijke nummer. Bijvoorbeeld: +7 903 3333333.

Stap 3

De persoon op wiens oproep u wacht, ontvangt een sms van uw nummer: "Deze abonnee vraagt u hem terug te bellen." Binnen enkele seconden ontvangt u een sms-melding dat uw verzoek is afgeleverd. Er wordt geen geld van uw rekening afgeschreven voor het verzonden verzoek. Houd er rekening mee dat de opdracht "Bel mij" niet vaker dan 10 keer per dag kan worden verzonden.

Stap 4

Bovendien kunnen Beeline-abonnees een andere vergelijkbare service gebruiken - "Bel ten koste van de gesprekspartner." Aansluiting is ook niet vereist, het wordt absoluut gratis aangeboden aan elke abonnee met een prepaid betalingssysteem.

Stap 5

Kies de volgende combinatie: 05050 het nummer van de gebelde abonnee "Beeline" en de beltoets. Het telefoonnummer wordt aangegeven zonder de "acht". Bijvoorbeeld 0505090333333333. Wacht op de verbinding, en als de gesprekspartner akkoord gaat om te betalen voor uw gesprek, start u een gesprek met hem. Als de verbinding niet tot stand wordt gebracht, ontvangt u een bericht met de reden. "Bellen op kosten van de gesprekspartner" is niet meer dan 5 keer per dag beschikbaar voor Beeline-abonnees.

Stap 6

Om het commando dat u nodig hebt niet te onthouden, voert u gewoon het aanvraagformulier "Bel mij" of "Bel op kosten van de gesprekspartner" in het telefoonboek van uw mobiele telefoon in - indien nodig selecteert u snel het gewenste item uit het adres boek.

Aanbevolen: