Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op Beeline
Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op Beeline
Anonim

De functie waarmee u een verzoek tot terugbellen op Beeline kunt sturen, kan worden geactiveerd als u dringend met de abonnee moet praten, maar er niet genoeg geld op de rekening staat. In deze situatie blijft het alleen wachten op een terugbelverzoek, waardoor het niet meer nodig is om dringend op zoek te gaan naar een manier om het saldo aan te vullen.

Probeer een verzoek te sturen om terug te bellen op Beeline
Probeer een verzoek te sturen om terug te bellen op Beeline

instructies:

Stap 1

Probeer een verzoek om terug te bellen op Beeline met een speciale serviceopdracht door * 144 * (abonneenummer) # te kiezen met het numerieke toetsenbord en op de beltoets te drukken. Het abonneenummer kan beginnen met de internationale code +7, of gewoon met de "acht". Deze dienst genaamd "Bel mij" is gratis en beschikbaar voor Beeline-abonnees in het thuisnetwerk en roaming.

Stap 2

Wacht even totdat het nummer van de geselecteerde abonnee een sms-bericht ontvangt met uw verzoek om terug te bellen. Tegelijkertijd is er een beperking op het verzenden - niet meer dan 10 berichten per dag. Zo kunt u zelfs met een negatief saldo oproepen van meerdere personen ontvangen.

Stap 3

U kunt een verzoek tot terugbellen op Beeline sturen via de dienst "Bellen op kosten van de gesprekspartner". Het vereist ook geen verbinding en wordt gratis verstrekt aan alle abonnees. Kies 05050, dan het nummer van de gewenste abonnee zonder de "acht". De gesprekspartner zal de automatische oproep moeten accepteren en ermee instemmen om op eigen kosten een verbinding tot stand te brengen. Daarna kun je met hem gaan communiceren. U kunt maximaal 5 keer per dag gebruik maken van deze dienst.

Stap 4

U kunt vragen om terug te bellen op Beeline door een gratis bericht te sturen vanaf de officiële website van de operator. Ga naar de juiste sectie en begin met het invullen van de vereiste gegevens. U moet het nummer van de gebelde abonnee invoeren, het tekstveld van het bericht invullen en ook uw telefoonnummer of naam opgeven zodat de abonnee kan zien van wie de oproep afkomstig is. Bovendien kunt u op de website van de Beeline-operator verbinding maken met een van de speciale services waarmee u de communicatie kunt verlengen, zelfs met een negatief saldo of andere abonnees kunt waarschuwen dat u niet genoeg geld op uw account heeft.

Aanbevolen: