Hoe Een Verborgen Nummer Te Onthullen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Nummer Te Onthullen
Hoe Een Verborgen Nummer Te Onthullen

Video: Hoe Een Verborgen Nummer Te Onthullen

Video: Hoe Een Verborgen Nummer Te Onthullen
Video: Top 10 Ongelofelijke GOOCHELTRUCS Uitgelegt! (Nu Kan JIJ Ze Ook! 2024, Mei
Anonim

De dienst "Nummeridentificatiebeperking", die praktisch bij elke mobiele operator beschikbaar is, wordt niet altijd gebruikt waarvoor het bedoeld is. Soms beginnen oproepen van verborgen nummers saai te worden. In dergelijke gevallen is er een eenvoudige oplossing - neem contact op met de operator voor informatie.

Hoe een verborgen nummer te onthullen
Hoe een verborgen nummer te onthullen

Noodzakelijk

  • - documenten voor uw simkaart;
  • - uw documenten.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de helpdesk van de mobiele operator die u bedient, op het nummer dat wordt vermeld in de documenten bij het registreren van de simkaart. Vraag hem om informatie over inkomende oproepen naar uw mobiele telefoon vanaf verborgen abonneenummers. Meestal wordt deze service op betaalde basis aangeboden, neem contact op met de operator voor details.

Stap 2

Om deze bewerking uit te voeren, heeft u mogelijk de paspoortgegevens nodig van de persoon bij wie de simkaart is geregistreerd - het nummer en de reeks van het document, achternaam, voornaam en patroniem, mogelijk het registratieadres van de abonnee. Het hangt allemaal af van de exploitant van het mobiele netwerk.

Stap 3

Bezoek de kantoren van uw mobiele operator in uw stad. U kunt van hen ook informatie krijgen over inkomende oproepen naar uw telefoon vanaf verborgen nummers, maar alleen op voorwaarde dat u documenten overlegt die uw identiteit bevestigen als de eigenaar van een simkaart waarnaar een inkomende oproep is gedaan vanaf een onbekend nummer. Anders wordt uw aanvraag afgewezen. U kunt ook een persoon meenemen bij wie deze simkaart is geregistreerd.

Stap 4

Ga naar de officiële website van uw operator en ga naar de sectie voor het beheren van uw persoonlijke account. Als u geen account in het systeem hebt, maak er dan een aan. Mogelijk hebt u toegang nodig tot de simkaart waarmee is gebeld door een onbekend nummer. Ontvang een wachtwoord voor toegang in de vorm van een sms-bericht en bestel in het controlepaneel een afdruk van verborgen nummers op uw telefoon, als een dergelijke functie op deze bron aanwezig is.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u in dit geval een bedrag op uw account moet hebben dat de kosten van het verlenen van deze service dekt. Gebruik geen alternatieve opties voor het bekendmaken van het nummer van de beller die worden aangeboden door internetbronnen - meestal werken ze niet.

Aanbevolen: