Hoe Te Bellen Vanaf Een Verborgen Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Vanaf Een Verborgen Nummer
Hoe Te Bellen Vanaf Een Verborgen Nummer

Video: Hoe Te Bellen Vanaf Een Verborgen Nummer

Video: Hoe Te Bellen Vanaf Een Verborgen Nummer
Video: Anoniem bellen met elke smartphone. Hoe doe je dit? 2024, April
Anonim

Omwille van de veiligheid en om de anonimiteit te behouden, willen bezitters van mobiele telefoons vaak vanaf een verborgen nummer bellen. Dit is een volledig legale dienst waar vrijwel alle grote mobiele operators gebruik van kunnen maken.

Ontdek hoe u kunt bellen vanaf een verborgen nummer
Ontdek hoe u kunt bellen vanaf een verborgen nummer

Bellen vanaf een verborgen MTS-nummer

U kunt bellen vanaf een onbekend MTS-nummer met behulp van de AntiAON-service. Om verbinding te maken, belt u * 111 * 46 # vanaf uw telefoon of gebruikt u de "Internet-assistent". Om de AntiAON-service voor één oproep te annuleren, voert u de combinatie * 31 # +7 (abonneenummer) in en drukt u op “bellen”.

U kunt één keer vanaf een verborgen MTS-nummer bellen. Om dit te doen, belt u * 111 * 84 # vanaf uw mobiele telefoon. Voer daarna het gewenste nummer in met behulp van de reeds bekende combinatie "# 31 # +7 (abonneenummer) en" oproep.

Hoe te bellen vanaf een verborgen Megafon-nummer

Om te bellen vanaf een verborgen Megafon-nummer, gebruikt u het Service-Guide-systeem of voert u uw nummer in het juiste formulier in op het speciale formulier op de website van de operator en klikt u vervolgens op "Verbinden". Er wordt een sms-bericht naar uw telefoon gestuurd om de keuze van de dienst te bevestigen. Geef hier een positief antwoord op, aan de hand van de bijgevoegde instructies.

U kunt de anti-caller-ID op Megafon aansluiten zonder de hulp van internet. Om dit te doen, moet u een leeg bericht naar het nummer 000105501 sturen of het commando * 105 * 501 # gebruiken. U kunt het nummer tijdelijk zichtbaar maken voor oproepen naar een specifieke abonnee door het gewenste nummer te kiezen in de vorm van het commando * 31 # (telefoonnummer) en "bellen".

Om het nummer slechts één keer op Megafon te verbergen, activeert u het verbod op het weergeven van uw nummer in de telefooninstellingen, kiest u vervolgens "# 31 # (abonneenummer) en" bel ". Nadat de oproep is voltooid, stelt u de telefooninstellingen opnieuw in op hun oorspronkelijke staat.

Hoe te bellen vanaf een verborgen nummer van Beeline en Skylink

Beeline-abonnees kunnen vanaf een verborgen nummer bellen door een combinatie van 06740971 en "bellen" of het commando * 110 * 071 # te kiezen. Om de beperking van het definiëren van een nummer voor één oproep uit te schakelen, voert u de combinatie * 31 # (abonneenummer) in.

U kunt ook vanuit een verborgen Skylink via uw persoonlijke account naar SkyPoint bellen. Een alternatieve manier is om 555 te bellen en de instructies van de autoinformer te volgen. Gebruik voor een eenmalig verbod om het nummer weer te geven het commando * 52 (abonneenummer) en de belknop. Terwijl de anti-identificatieservice actief is op Skylink, kunt u de definitie van de telefoon voor één sessie retourneren, als u het gewenste nummer kiest als * 51 (nummer).

Aanbevolen: