Hoe Stap Je Over Naar Maxi Bij MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Stap Je Over Naar Maxi Bij MTS
Hoe Stap Je Over Naar Maxi Bij MTS

Video: Hoe Stap Je Over Naar Maxi Bij MTS

Video: Hoe Stap Je Over Naar Maxi Bij MTS
Video: How to Fill in an Electrical Minor Works Certificate Step by Step. (How to Complete the Paperwork) 2024, April
Anonim

MAXI is een van de meest populaire tarieven in de MTS-lijn. Het voordeel is de levering van pakketten van minuten, internetverkeer en sms tegen een kleine maandelijkse vergoeding met flexibel pakketbeheer. Deze instructie is gemaakt voor degenen die hebben besloten om over te schakelen naar het MAXI-tarief, maar niet weten hoe ze dit moeten doen.

Hoe stap je over naar maxi bij MTS
Hoe stap je over naar maxi bij MTS

Noodzakelijk

  • Internettoegang vanaf een computer
  • Mobiele telefoon met een MTS-simkaart, waarvan u het tarief moet wijzigen
  • Geld op het saldo van de simkaart
  • Het codewoord dat u hebt opgegeven bij het verbinden
  • Paspoortgegevens

instructies:

Stap 1

Hulp van de "Internet Assistent"-service

Stel vooraf een wachtwoord in om toegang te krijgen tot de service door een USSD-verzoek te verzenden vanaf een mobiele telefoon met de toetsencombinatie * 111 * 25 # - beltoets - het gewenste wachtwoord van 5-7 cijfers. Ga dan naar de MTS-website: www.mts.ru. Uw regio wordt bovenaan de pagina vermeld. als het onjuist is, klikt u op "Regio wijzigen" en selecteert u uw regio in de lijst. Klik vervolgens op de link "Aanmelden bij de internetassistent" in de rechterbovenhoek van de pagina. U wordt doorgestuurd naar de Internet Assistant-pagina. Voer uw telefoonnummer in het inlogvenster in en uw wachtwoord in het wachtwoordveld. Klik op de knop Inloggen. Selecteer in het menu dat verschijnt "Wijzig tariefplan" en volg de link. Selecteer het MAXI-tarief uit de lijst.

Stap 2

U kunt het huidige tarief ook wijzigen in MAXI via USSD-verzoeken. Neem een mobiele telefoon met een simkaart waarvan je het tarief moet wijzigen. Kies * 111 # en druk op de beltoets. Volg de instructies die op het telefoonscherm verschijnen. Op dit moment ziet het wijzigen van het tariefplan op deze manier eruit als een reeks opdrachten: * 111 # - 3 - 3 - 1 - 2.

Stap 3

Als u het codewoord bent vergeten en de operator u niet toestaat het tarief volgens de paspoortgegevens te wijzigen, moet u een optie gebruiken om contact op te nemen met het MTS-kantoor. Op kantoor kan het zijn dat er om uw paspoortgegevens wordt gevraagd, dus neem uw paspoort mee. Tegelijkertijd kunt u op kantoor uw codewoord achterhalen en indien nodig wijzigen.

Aanbevolen: