Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Maxi Plus"-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Maxi Plus"-tarief
Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Maxi Plus"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Maxi Plus"-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het
Video: Graco Junior Baby Car Seat (Rear Facing Seat) Fitting Guide 2024, Mei
Anonim

MTS biedt haar klanten verschillende tarieven voor elke smaak. Als u, nadat u vertrouwd bent geraakt met de voorwaarden van het MAXI Plus-tarief, heeft besloten om hierop over te stappen, dan kunt u dat op verschillende manieren doen.

Hoe overstappen naar een tarief?
Hoe overstappen naar een tarief?

Noodzakelijk

  • - Mobiele telefoon;
  • - computer;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Koop een nieuwe simkaart met het MAXI Plus-tarief in een van de MTS-communicatiesalons of bestel in de online winkel op de website van het bedrijf https://www.shop.mts.ru/. De bestelling wordt binnen 12 uur per koerier bij u afgeleverd

Stap 2

Stap over naar MAXI Plus vanaf een ander MTS-tarief dat u al heeft. Een tariefwijziging wordt meestal in rekening gebracht voor een bedrag van RUB 100. Het benodigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven, controleer dus eerst uw telefoonsaldo. Herlaad indien nodig uw account op een voor u geschikte manier.

Als u geen gebruik heeft gemaakt van de service "Eenmalige gratis tariefplanwijziging", wordt de overgang naar MAXI Plus gratis uitgevoerd.

Stap 3

Wijzig uw tarief naar MAXI Plus met uw mobiele telefoon. Typ hiervoor de opdracht op het toetsenbord:

*111*5555#

Druk op de beltoets.

Stap 4

Schakel over naar het MAXI Plus-tarief via de Internet Assistant op de MTS-website. Als u de Internet Assistant nog nooit hebt gebruikt of uw wachtwoord bent vergeten om toegang te krijgen tot het systeem, bestel dan een nieuw wachtwoord om met deze service met uw mobiele telefoon te kunnen werken.

Stap 5

Kies het commando op de telefoon:

*111*25#

Of bel 1115 en volg de systeemaanwijzingen. Bedenk zelf het wachtwoord. Het moet uit 4-7 cijfers bestaan.

Stap 6

Voer uw telefoonnummer en het wachtwoord in dat u hebt gemaakt in de velden op de aanmeldingspagina van Internet Assistant.

Stap 7

Selecteer de link "Wijzig het tariefplan" op de pagina die wordt geopend.

Stap 8

Zoek het MAXI Plus-tarief in de lijst. Lees op de pagina die achter deze pagina opent de beschrijving van het tarief en klik op de knop "Volgende".

Stap 9

Bekijk de lijst met services die beschikbaar zijn voor verbinding en hun kosten. Als u niet van gedachten bent veranderd over het wijzigen van het tarief, klikt u op de knop "Overschakelen naar dit tarief". Wacht op de melding van een succesvolle bewerking.

Stap 10

Ga naar de sectie "Servicebeheer". In de lijst die wordt geopend, kunt u een aantal services uitschakelen die al op u zijn geïnstalleerd. U kunt zich vertrouwd maken met een gedetailleerde beschrijving van andere diensten die beschikbaar zijn voor aansluiting voor het MAXI Plus-tarief, en deze ook activeren door op de betreffende link te klikken.

Aanbevolen: