Hoe Stap Je Over Naar Het Onbeperkte Megafon-tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Stap Je Over Naar Het Onbeperkte Megafon-tarief?
Hoe Stap Je Over Naar Het Onbeperkte Megafon-tarief?

Video: Hoe Stap Je Over Naar Het Onbeperkte Megafon-tarief?

Video: Hoe Stap Je Over Naar Het Onbeperkte Megafon-tarief?
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Maart
Anonim

Het Russische telecommunicatiebedrijf Megafon levert mobiele communicatiediensten aan Russische burgers. Momenteel zijn er verschillende onbeperkte tariefplannen, waardoor abonnees aanzienlijk geld besparen op communicatie met vrienden.

Hoe over te stappen naar het onbeperkte Megafon tarief
Hoe over te stappen naar het onbeperkte Megafon tarief

instructies:

Stap 1

Bekijk de voorgestelde tariefplannen van de mobiele operator. Om dit te doen, kunt u de officiële website van het bedrijf bezoeken. Heeft u geen toegang tot internet, neem dan contact op met het contactcenter via 0500. Vergelijk het maandbedrag, de aangesloten opties en overige aansluitvoorwaarden.

Stap 2

U hebt bijvoorbeeld besloten om over te stappen naar het tariefplan "Overschakelen naar 0". In dit geval, terwijl u zich in het Megafon-netwerk bevindt, verzendt u het volgende verzoek vanaf uw telefoon: * 105 * 609 #. Maar om de operatie uit te voeren, moet het saldo van uw persoonlijke account positief zijn, omdat 100 roebel in rekening wordt gebracht voor de overboeking van uw account.

Stap 3

Als u wilt wijzigen naar "Onbeperkt", kiest u * 105 * 784 # vanaf uw mobiele apparaat. Houd er rekening mee dat voor de overboeking een bedrag gelijk aan 500 roebel wordt afgeschreven van uw persoonlijke rekening.

Stap 4

De mobiele operator Megafon biedt zijn klanten het Unlimited Premium-tariefplan aan. Om te gaan, kiest u het USSD-commando: * 105 * 785 #. Voor het wijzigen van het tarief wordt 500 roebel van de rekening afgeschreven.

Stap 5

U kunt uw tariefplan ook wijzigen in het kantoor van het gsm-bedrijf. Controleer het adres van de vertegenwoordigingen bij de telefoniste op 0500 of kies het commando * 123 # en de toets "Bellen". U kunt deze informatie ook krijgen op de officiële Megafon-website.

Stap 6

Als u een rechtspersoon bent, schrijft u een officiële brief naar het adres van het bedrijf om het tarief te wijzigen. Vermeld in het document uw persoonlijk rekeningnummer, huidig en gewenst tariefplan.

Stap 7

Wijzig uw tariefplan via de internetassistent. Ga naar de officiële website van het bedrijf, klik op de link "Servicegids". Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Selecteer in het menu de sectie "Diensten en tarief", en vervolgens - "Het tariefplan wijzigen". Selecteer het gewenste tarief uit de voorgestelde lijst, geef de datum van de wijziging aan. Klik dan op "Bestellen".

Aanbevolen: