Muziek Downloaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Je Telefoon
Muziek Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon
Video: GRATIS MUZIEK DOWNLOADEN OP IPHONE!! 2024, Maart
Anonim

Afhankelijk van de mogelijkheden van uw mobiele telefoon, kunt u er op drie manieren muziek naar downloaden vanaf uw computer, die elk hun eigen kenmerken hebben.

Muziek downloaden naar je telefoon
Muziek downloaden naar je telefoon

Het is nodig

Mobiele telefoon, pc, USB-kabel, kaartlezer, Bluetooth-apparaat

instructies:

Stap 1

Download muziek naar je telefoon via een USB-kabel.

Om op deze manier muziek over te zetten naar uw mobiele telefoon, moet u de juiste software op uw pc installeren. Meestal wordt de hiervoor benodigde software bij de mobiele telefoon geleverd, evenals de USB-kabel. Installeer het programma op uw pc vanaf de meegeleverde schijf en sluit vervolgens uw telefoon aan op de computer met een USB-kabel. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het menu "Muziek" en sleep de nummers die je nodig hebt naar deze map.

Stap 2

Download muziek naar uw telefoon met behulp van een Bluetooth-adapter.

Als uw telefoon gegevensoverdracht via Bluetooth-technologie ondersteunt, moet u deze stappen volgen. Sluit de Bluetooth-zender via de USB-poort aan op de pc en installeer vervolgens de software die bij het apparaat hoort. Identificeer uw telefoon met behulp van het geïnstalleerde programma en synchroniseer de verbinding ermee. Om muziek naar uw telefoon over te zetten, selecteert u de nummers die u nodig hebt en door er met de rechtermuisknop op te klikken, selecteert u het item Overzetten op de telefoon en ontvangt elk ontvangen nummer.

Stap 3

Download muziek naar uw telefoon met behulp van een kaartlezer.

Als je telefoon is ontworpen om met flash-kaarten te werken, heb je een kaartlezer nodig (een apparaat om met flash-kaarten op een pc te werken) om op deze manier muziek over te zetten. Sluit de kaartlezer aan op de computer en steek de flashkaart erin. Het apparaat wordt geïdentificeerd als een verwisselbare schijf. Zoek een map met de naam "Muziek" in de map van uw flashstation. Nadat je het hebt geopend, hoef je alleen maar de muziek naar deze map te kopiëren. Deze methode is de snelste van allemaal.

Aanbevolen: