Een Beltoon Instellen Op Philips

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen Op Philips
Een Beltoon Instellen Op Philips

Video: Een Beltoon Instellen Op Philips

Video: Een Beltoon Instellen Op Philips
Video: Philips 180 ringtones 2024, April
Anonim

Op alle moderne mobiele telefoons kun je je favoriete mp3-muziek als beltoon instellen. U kunt aan elke abonnee een beltoon toewijzen of een bepaalde melodie aan de groep toewijzen.

Een beltoon instellen op Philips
Een beltoon instellen op Philips

Noodzakelijk

Philips mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Sluit uw Philips-telefoon aan op uw computer om een beltoon af te spelen en kopieer vervolgens het geselecteerde muziekbestand naar uw geheugenkaart, idealiter in uw bestaande audiomap. Pak je telefoon, selecteer het menu, ga naar "Mijn bestanden" en zoek de gekopieerde melodie die je Philips wilt bellen. Klik op "Opties", selecteer "Gebruik" en selecteer vervolgens "Bellen".

Stap 2

Verlaat dit menu, ga terug naar het telefoonmenu. Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Profielen". Selecteer het profiel waarin u mp3 wilt laten overgaan. Selecteer vervolgens "Opties" - "Wijzigen", selecteer "Oproepmelodie". Zoek onder aan de lijst de beltoon die in de vorige paragraaf is ingesteld. Selecteer het met de knop "OK", klik op de opdracht "Gebruiken".

Stap 3

Stel een beltoon in voor een specifiek contact in uw Philips-telefoon door alle contacten van de SIM-kaart naar het telefoongeheugen te kopiëren. Open het gewenste contact dat in uw telefoon is opgeslagen. Selecteer "Opties" en vervolgens "Toevoegen" - "Ringtone".

Stap 4

Markeer in de geopende bestandsbeheerder het gewenste muziekbestand en bevestig uw keuze door op de knop "Gebruiken" te klikken. Houd er rekening mee dat u geen beltoon kunt instellen voor een abonnee wiens nummer op de simkaart is opgeslagen.

Stap 5

Ken een melodie toe aan de oproepen van abonnees van een bepaalde groep, selecteer hiervoor het item "Extra" in het menu "Contacten" en maak een groep aan. Klik vervolgens op "Functies" - "Groepsinformatie".

Stap 6

Klik op "Groepsbeltoon", selecteer "Bestandsbeheer". Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de bestandenlijst van uw telefoon, waaruit u het gewenste muziekbestand moet selecteren. Bevestig uw keuze door op de opdracht "Gebruiken" te klikken.

Aanbevolen: