Hoe U Uw Eigen Beltoon Instelt Op Samsung-bericht

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Beltoon Instelt Op Samsung-bericht
Hoe U Uw Eigen Beltoon Instelt Op Samsung-bericht

Video: Hoe U Uw Eigen Beltoon Instelt Op Samsung-bericht

Video: Hoe U Uw Eigen Beltoon Instelt Op Samsung-bericht
Video: How to Set ANY Song as Custom Ringtone on your Samsung Galaxy Smartphone 2024, Mei
Anonim

De standaard beltonen en meldingsgeluiden op Samsung-telefoons zijn niet naar ieders wens. Maar u kunt uw eigen beltonen instellen. Ook als signaal over een binnenkomend sms-bericht. Bekijk hoe je dit doet aan de hand van het voorbeeld van de Samsung Wave 525 smartphone.

Hoe u uw eigen beltoon instelt op Samsung-bericht
Hoe u uw eigen beltoon instelt op Samsung-bericht

Noodzakelijk

  • - Samsung-telefoon;
  • - internetverbinding;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Selecteer de melodie die u als geluidssignaal wilt instellen. Alle geluidsbestanden van de volgende formaten zijn geschikt: mp3, wav, mmf, wma, xmf, midi, amr, imy, aac, m4a. U kunt een kant-en-klare ringtone downloaden van SamsungApps of van de website van uw mobiele provider, eventuele geluiden opnemen op een dictafoon, zelf een melodie maken in een muziekeditor, enz.

Stap 2

Stel niet uw hele favoriete nummer in als berichtwaarschuwing. Wanneer een sms binnenkomt, wordt deze van begin tot eind afgespeeld, wat op ongelegen momenten vreselijk onhandig is, en de batterijcapaciteit is niet oneindig. Als je van een hit houdt, knip je er gewoon een fragment uit. Gebruik bijvoorbeeld een gratis online audiosnijder mp3cut.

Stap 3

Ga naar de programmapagina https://mp3cut.foxcom.su/ Klik op de knop "Download" en selecteer het gewenste muziekbestand op uw computer. Speel de melodie.

Stap 4

Verplaats de "schaar" met de muis om het fragment van het bestand dat je nodig hebt te markeren. Gebruik de pijlen op het toetsenbord van uw computer om nauwkeuriger aan te geven waar u moet knippen. Als alles klaar is, klikt u op de knop "Trimmen" en stelt u een naam in waaronder de beltoon op uw computer wordt opgeslagen.

Stap 5

Kopieer het gemaakte audiobestand naar de map "Geluiden" van uw telefoon op een voor u geschikte manier (via een datakabel of Bluetooth) Het is onwenselijk om beltonen op een geheugenkaart op te slaan. Als je het uitpakt, gaan de instellingen verloren en moet je alle geluiden opnieuw toewijzen.

Stap 6

Ga naar het menu van je telefoon en selecteer "Mijn bestanden". Open de map Geluiden. Selecteer het gewenste bestand erin en start het afspelen door er eenvoudig met uw vinger op te tikken.

Stap 7

Klik op de knop met drie puntjes onderaan het scherm. Selecteer in het menu dat verschijnt "Installeren als".

Stap 8

Druk met uw vinger op de regel "Message melodie" in het pop-upvenster. Je beltoon is nu ingesteld. Druk op de verbreektoets om het menu te verlaten.

Aanbevolen: