Verzonden Berichten Opslaan

Inhoudsopgave:

Verzonden Berichten Opslaan
Verzonden Berichten Opslaan

Video: Verzonden Berichten Opslaan

Video: Verzonden Berichten Opslaan
Video: Mail later verzenden of uitstellen ⏲️ 2024, Mei
Anonim

Bij het voeren van zakelijke onderhandelingen is het bewaren van uitgaande correspondentie een vereiste. Als er controversiële situaties ontstaan, kunnen uitgaande brieven alles op zijn plaats zetten.

Verzonden berichten opslaan
Verzonden berichten opslaan

Noodzakelijk

  • - e-mailbox;
  • - Microsoft Word;
  • - Verf.

instructies:

Stap 1

Ga naar je mailbox. Selecteer "Schrijf een brief". Sommige mailboxen slaan standaard verzonden berichten op. In sommige gevallen moet deze functie worden geactiveerd. Zoek in de instellingen voor het uitgaande bericht het item "Verzonden berichten opslaan in de" Outbox ".

Stap 2

Vink het vakje naast dit vakje aan en pas de wijzigingen toe. Nu, wanneer u iemand een brief schrijft, wordt een kopie ervan opgeslagen in de map met uitgaande berichten. Als u tijdens het bladeren door deze map geen uitgaand bericht vindt, betekent dit dat het om de een of andere reden niet bij de ontvanger is afgeleverd.

Stap 3

Doe het volgende als u geen permanente internettoegang hebt. Om constant toegang te hebben tot de geschiedenis van correspondentie, slaat u de tekst van verzonden berichten op in een teksteditor die voor u geschikt is. Microsoft Word is prima voor deze doeleinden.

Stap 4

Kopieer het uitgaande bericht (selecteer alle tekst met de sneltoets Ctrl + A, kopieer het met de sneltoets Ctrl + C en plak het in een teksteditor door achtereenvolgens op Ctrl + V te drukken). Zo heeft u altijd een compleet archief van correspondentie binnen handbereik.

Stap 5

Doe het volgende als u een claim heeft en twijfelt aan het versturen van een brief met de aangegeven tekst. Om deze situatie te verduidelijken, moet u een screenshot maken van de pagina met de gedrukte tekst van de brief. Een screenshot is een afbeelding die alles weergeeft wat op uw beeldscherm wordt weergegeven.

Stap 6

Klik op de knop Print Screen om een screenshot te maken. Het zit op je toetsenbord, net achter de F12-knop. Maak vervolgens op uw bureaublad of waar u maar wilt een bitmap. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op een vrij gebied en selecteert u "Bitmap maken" in het contextmenu.

Stap 7

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het afbeeldingspictogram en selecteer "Openen met Paint". Nadat u een deel van het blad met een kader in de grafische editor hebt geselecteerd, drukt u op Ctrl + V. Sla uw document op. De screenshot van de brief is klaar.

Aanbevolen: