Internet Instellen Op MTS

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op MTS
Internet Instellen Op MTS

Video: Internet Instellen Op MTS

Video: Internet Instellen Op MTS
Video: MTS Mblaze Ultra Wi Fi Dongle First Time setup 2024, April
Anonim

Een modern persoon kan zijn leven niet meer voorstellen zonder internet, want hier kun je communiceren met vrienden, de nodige informatie ontvangen, verschillende bestanden uitwisselen. Maar een computer is misschien niet altijd bij de hand, dus het is raadzaam om internet in een mobiele telefoon aan te sluiten. MTS OJSC geeft deze mogelijkheid aan haar abonnees.

Internet instellen op MTS
Internet instellen op MTS

instructies:

Stap 1

Controleer eerst de beschikbaarheid van de optie "Mobiel internet" in uw telefoon. Ga hiervoor naar het menu. Als u het tabblad Internet ziet met een wereldbol, zorg er dan voor dat uw telefoonmodel is ingesteld op het gebruik van wap / gprs.

Stap 2

Bel de operator op het korte nummer 0890 om de internetinstellingen te verduidelijken. Allereerst moet u er zeker van zijn dat een dienst als GPRS is opgenomen in de lijst met aangesloten opties. Bij het kopen van een simkaart wordt deze optie automatisch verbonden, maar als je deze eerder hebt losgekoppeld, moet je deze weer aansluiten.

Stap 3

Stel uw telefoon in om online te gaan. Ga hiervoor naar het mobiele menu, zoek naar "Instellingen". Selecteer "Configuratie" in de lijst die wordt geopend. Klik op het tabblad Standaardconfiguratie-instellingen. Zoek uw MTS-account en maak het actief.

Stap 4

Als je het account van je mobiele provider niet in de lijst vindt, maak er dan zelf een aan. Ga hiervoor naar "Persoonlijke configuratieparameters" en voeg een nieuw profiel toe, waarvan de naam als volgt zal klinken: MTS Internet. Selecteer in het item "Datakanaal" GPRS. Noem het toegangspunt internet.mts.ru en de gebruikersnaam en het wachtwoord mts. Sla uw wijzigingen op en maak het account actief. Start je telefoon opnieuw op.

Stap 5

U kunt ook automatische internetinstellingen krijgen, die u alleen maar hoeft op te slaan. Ga hiervoor naar de website https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/. Vul je telefoonnummer in. De instellingen komen als servicebericht naar u toe.

Stap 6

Als je om wat voor reden dan ook niet in staat bent om je telefoon zelf in te stellen, neem dan contact op met de klantenservice. Via het contactcenter kunt u de adressen van de vestigingen raadplegen.

Aanbevolen: