Internet MTS Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Internet MTS Instellen Op Een Computer
Internet MTS Instellen Op Een Computer

Video: Internet MTS Instellen Op Een Computer

Video: Internet MTS Instellen Op Een Computer
Video: Как настроить Wi-Fi для OC Windows 7 | Инструкции от МТС 2024, April
Anonim

MTS-abonnees hebben gemakkelijk toegang tot internet, niet alleen vanaf mobiele telefoons, maar ook vanaf computers. Om dit te doen, is het de moeite waard om apparatuur aan te schaffen die door het bedrijf is ontwikkeld in gespecialiseerde MTS-winkels (MTS-router, 3G-modem, enz.) En het meest geschikte tarief te kiezen.

Internet MTS instellen op een computer
Internet MTS instellen op een computer

Het is nodig

  • - MTS-telefoon;
  • - modem;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Het MTS Connect-4-tariefplan is momenteel het populairst onder de MTS-netwerkklanten, vooral omdat de abonnee bij aankoop meteen een simkaart, een USB-modem voor een computer en twee maanden gratis onbeperkt internet ontvangt. Het instellen van internet op uw computer is eenvoudig. Het duurt niet meer dan vijf minuten. Het is noodzakelijk om een modem in de computer te steken en de automatische installatie van de software mogelijk te maken.

Stap 2

Het tarief met een internetverbinding op een computer is speciaal voor de iPad ontwikkeld.

Bij aankoop van het "MTS iPad"-tarief ontvangt de abonnee een Micro-SIM-kaart - onmiddellijk met een reeks onbeperkte opties.

Stap 3

Klanten met andere tariefplannen kunnen ook een snelheidsvermindering krijgen. "Unlimited-Maxi" impliceert ook toegang tot internet met verkeersbeperkingen (hier wordt echter 500 MB per dag gegeven, dat wil zeggen twee keer zoveel als in de optie "Unlimited-Mini"). En toch neemt in het kader van deze optie bij overschrijding van het verkeersvolume ook de snelheid af. De optie "Unlimited-Super" geeft een MTS-abonnee 1000 MB per dag, maar ook hier neemt de internetsnelheid af bij overschrijding van het verkeersvolume. Volgens de optie "Unlimited-VIP" krijgt de gebruiker 30 GB per maand, maar ook een snelheidsverlaging bij overschrijding van het volume. Om ervoor te zorgen dat de snelheid bij geen van bovenstaande opties afneemt, kun je een "turboknop" van MTS aansluiten voor twee of zes uur gebruik.

Aanbevolen: