Hoe U Uw Telefoon Instelt Voor Goedkoop Internet

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Instelt Voor Goedkoop Internet
Hoe U Uw Telefoon Instelt Voor Goedkoop Internet

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Voor Goedkoop Internet

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Voor Goedkoop Internet
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Moderne telefoons zijn al lang geëvolueerd van een communicatiemiddel tot volwaardige multimedia-apparaten. Met hun hulp kunnen we films kijken, naar muziek luisteren, radio luisteren, games spelen en ook op internet surfen. Om de kosten van internetten met een mobiele telefoon tot een minimum te beperken en het ook zo gemakkelijk mogelijk te maken, moet u een paar eenvoudige richtlijnen volgen.

Hoe u uw telefoon instelt voor goedkoop internet
Hoe u uw telefoon instelt voor goedkoop internet

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat uw data-abonnement het meest winstgevend is voor het gebruik van internet. Als dit niet het geval is, wijzigt u het tarief naar het tarief met de laagste verkeersprijzen. Een alternatieve mogelijkheid is om een ander contract af te sluiten met als doel goedkoop internetten. U kunt ook een adapter gebruiken voor twee simkaarten, die in salons worden verkocht.

Stap 2

Nadat u uw data-abonnement voor internet hebt aangepast, stelt u uw telefoon in. Hiervoor moet u de serviceprovider van uw serviceprovider bellen. Vraag een instellingenbericht aan of stel uw telefoon handmatig in door de instructies zorgvuldig te volgen.

Stap 3

Gebruik de Opera mini-browser om op internet te surfen. Het bijzondere is dat gegevens in een reeds gecomprimeerde vorm naar de telefoon worden verzonden. Het verzoek om de site te laden wordt naar de opera.com-proxyserver gestuurd, waarna de site wordt gecomprimeerd, waarbij tot 80% van het oorspronkelijke volume verloren gaat, en naar de mobiele telefoon wordt verzonden. Met deze browser kunt u niet alleen wap-pagina's bekijken, maar ook wwww-pagina's, alleen bedoeld voor een pc.

Stap 4

Met deze browser kunt u uw internetkosten volledig minimaliseren door de weergave van afbeeldingen uit te schakelen en flash-applicaties te downloaden, die vaak het meest "zware" deel van de site zijn. Onthoud dat om de browser correct te laten werken, nauwkeurige synchronisatie van de tijd en datum van de mobiele telefoon met de echte tijd en datum vereist is.

Aanbevolen: