Hoe U Internet Op Uw Telefoon Instelt, Als De Operator MTS . Is

Inhoudsopgave:

Hoe U Internet Op Uw Telefoon Instelt, Als De Operator MTS . Is
Hoe U Internet Op Uw Telefoon Instelt, Als De Operator MTS . Is

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Instelt, Als De Operator MTS . Is

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Instelt, Als De Operator MTS . Is
Video: 3G-интернет антена под оператора МТС (Vodafon) 2100Мг 3G-Internet antenna for the operator MTS 2024, April
Anonim

Het instellen van internet van de MTS telecomoperator op verschillende telefoons gaat anders. Dit komt door verschillen in de besturingssystemen van de apparaten en hun functionaliteit. Meestal wordt de MTS onmiddellijk na het installeren van de simkaart geconfigureerd, maar als dit niet gebeurt, moeten de parameters handmatig worden gewijzigd.

Hoe u internet op uw telefoon instelt, als de operator MTS. is
Hoe u internet op uw telefoon instelt, als de operator MTS. is

instructies:

Stap 1

Om de internetinstellingen op het iOS-platform te wijzigen, moet u naar het menu "Instellingen" van het hoofdscherm van het apparaat gaan. Bel daarna de sectie "Basic" - "Mobiele data" - "Mobiel datanetwerk".

Stap 2

Vul in het menu "Mobiele gegevens" de juiste velden in in overeenstemming met de instellingen van de operator. De APN-parameter moet dus worden ingesteld als internet.mts.ru en de gebruikersnaam en het wachtwoord moeten worden opgegeven als mts. Sla vervolgens uw wijzigingen op en start uw telefoon opnieuw op om de nieuw gemaakte verbinding te testen.

Stap 3

Op Android-apparaten gebeurt de installatie op dezelfde manier. Roep het hoofdmenu op en selecteer het item "Instellingen". Klik vervolgens op de regel "Draadloos" en vink het vakje naast "Mobiel internet" aan. Ga daarna naar "Mobiele netwerken" en selecteer het vooraf geïnstalleerde MTS Internet in de lijst die verschijnt. Als er geen profiel is, opent u het contextmenu en klikt u op "APN maken".

Stap 4

Voer in de lijst die verschijnt de APN-waarde in die gelijk is aan internet.mts.ru. Voer login en wachtwoord in als mts. U kunt de rest van de secties ongewijzigd laten. Nadat u de instellingen heeft gemaakt, start u uw telefoon opnieuw op en gebruikt u het browserprogramma om toegang te krijgen tot internet.

Stap 5

Om Windows Phone te configureren, gaat u naar het gedeelte "Instellingen" van het apparaatmenu. Klik op "Gegevensoverdracht" en selecteer "Internettoegangspunt toevoegen". Geef in de regel "Toegangspunt" internet.mts.ru op. Stel de gebruikersnaam en het wachtwoord in als mts. U kunt de rest van de secties leeg laten. Klik op de knop "Opslaan" en start uw apparaat opnieuw op. Ga naar Internet Explorer om uw internetmodus te controleren.

Stap 6

Voor andere telefoons die niet met de bovenstaande besturingssystemen werken, gebruikt u dezelfde gegevens om instellingen te wijzigen. Nadat u het actieve toegangspunt hebt geconfigureerd, moet u de telefoon opnieuw opstarten om de instellingen op te slaan.

Aanbevolen: