Hoe U Uw Telefoon En Handset Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon En Handset Instelt
Hoe U Uw Telefoon En Handset Instelt

Video: Hoe U Uw Telefoon En Handset Instelt

Video: Hoe U Uw Telefoon En Handset Instelt
Video: Instructie hoe u de Jabra Sport Pulse Wireless verbindt met uw telefoon 2024, April
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna elk huis een radiotelefoon - een apparaat waarmee een persoon vrij door het appartement kan bewegen en een gesprek kan voeren. Zo'n apparaat bestaat uit een speciaal basisstation (station) en een draadloze handset. Daarom staat de eigenaar altijd voor de vraag hoe de telefoon en de ontvanger moeten worden ingesteld.

Hoe u uw telefoon en handset instelt
Hoe u uw telefoon en handset instelt

instructies:

Stap 1

Bepaal waar u uw unit (basisstation) wilt installeren. Tegelijkertijd moet u weten dat u het beste een plaats voor de basis kunt kiezen in de gang of in de kamer waar de minste huishoudelijke apparaten zich bevinden (koelkasten, magnetrons, wasmachines, enz.), evenals waar het basisstation niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht en waar de vochtigheid van de lucht overeenkomt met de normen van de woonkamer.

Stap 2

Zorg ervoor dat u vooraf een speciale adapter aanschaft, aangezien de pinconnectoren van de radiotelefoonaansluitingen niet passen in de gebruikelijke verouderde telefoonaansluitingen, deze zijn in de regel gemaakt volgens de "Euro" -standaard.

Stap 3

Haal de telefoon, handset en alle bijbehorende hardware uit de doos. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat radiotelefoons heel voorzichtig moeten worden behandeld, alle soorten stoten, vallen, enz. Moeten worden vermeden. Lees de instructies die bij het apparaat zijn geleverd en lees aandachtig elk punt. Sluit het basisstation aan op een stopcontact en plaats de handset erop, zonder iets anders te doen gedurende de in de instructies aangegeven tijd om de batterij volledig op te laden. Houd er rekening mee dat als het apparaat in het koude seizoen is gekocht, u het enkele uren niet op kamertemperatuur moet laten staan en pas daarna overgaat tot de aansluiting en instellingen.

Stap 4

Druk op de Page-toets terwijl de batterij volledig is opgeladen zonder de handset van het basisstation te halen. Dit moet worden gedaan om de beveiligingscode automatisch in te stellen. Houd er rekening mee dat een dergelijke procedure elke keer moet worden uitgevoerd nadat de batterij volledig is ontladen of wanneer de communicatie tussen het basisstation en de handset is verbroken.

Stap 5

Houd enige tijd ingedrukt totdat er een geluidssignaal verschijnt op de basis van de "Intercom"-knop. Het bevindt zich meestal onder de luidsprekerknop.

Stap 6

Neem de handset van het basisstation en druk op "Menu" - "Instellingen" terwijl u de intercomknop ingedrukt houdt. Selecteer in de instellingen het item "Handset aanmelden".

Stap 7

Wacht tot de verbinding tussen de handset en het basisstation tot stand is gebracht. Voer 0000 in als uw apparaat om een code vraagt. Het zijn deze nummers die de fabrikanten van radiotelefoons in de instructies aangeven. Als er een andere is voorzien voor uw apparaat, geeft u dit aan.

Stap 8

Probeer iemand te bellen. Als u de gesprekspartner perfect kunt horen, en hij u kan, is de verbinding van het basisstation en de handset gelukt. Ga naar individuele instellingen (beltoon en belvolume, datum en tijd, enz.).

Aanbevolen: