Hoe Je Mms Instelt Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Je Mms Instelt Op Je Telefoon
Hoe Je Mms Instelt Op Je Telefoon

Video: Hoe Je Mms Instelt Op Je Telefoon

Video: Hoe Je Mms Instelt Op Je Telefoon
Video: How do I configure MMS settings on my android phone? 2024, April
Anonim

Door MMS in een mobiele telefoon in te stellen, kan een abonnee van een telecomoperator niet alleen sms-berichten verzenden en bellen, zoals voorheen, maar ook foto's, melodieën, afbeeldingen en nog veel meer naar andere netwerkgebruikers (zoals ook dit alles ontvangen).

Hoe je mms instelt op je telefoon
Hoe je mms instelt op je telefoon

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen de benodigde parameters van MMS-berichten, evenals internet, rechtstreeks op de officiële website bestellen. U moet ernaartoe gaan en op het gedeelte "Help en service" klikken. Vervolgens moet u daarin "MMS-instellingen" selecteren. In het veld dat u daarna ziet, moet u uw contactgegevens invoeren (mobiel telefoonnummer, maar alleen in zevencijferig formaat).

Stap 2

Voordat u echter om de vereiste instellingen vraagt, kunt u controleren of de EDGE / GPRS-functie op uw telefoon actief is. Deze moet aangesloten zijn, want zonder deze functie kun je geen mms-bericht versturen. Om het te activeren, kiest u het USSD-commando * 111 * 18 # op het toetsenbord en drukt u vervolgens op de belknop. Bovendien is het mogelijk om automatische instellingen te ontvangen door een sms te sturen naar het verkorte nummer 1234. Geef in de tekst van het bericht het woord MMS op (of geef niets op als u internetinstellingen wilt ontvangen). U kunt een MMS-profiel krijgen door te bellen naar 0876. Houd er rekening mee dat u alleen MMS kunt ontvangen van andere abonnees nadat het eerste bericht vanaf uw mobiele telefoon is verzonden.

Stap 3

Megafon-klanten kunnen mms-instellingen bestellen door een speciaal formulier in te vullen op de officiële website. Zodra de abonnee de ontvangen gegevens opslaat, heeft hij niet alleen toegang tot het verzenden van mms-berichten, maar ook tot mobiel internet. Vergeet het nummer 5049 niet. Je kunt er een sms naar sturen met het nummer 3 (als je automatische instellingen wilt ontvangen) of 2 (als je wap-instellingen nodig hebt). Nog een nummer 0500 zal u helpen - dit is het aantal technische ondersteuning van abonnees. Je kunt hem bellen en je telefoonmodel gewoon aan de telefoniste vertellen.

Stap 4

In Beeline is MMS-instelling mogelijk dankzij het bestaande USSD-verzoek * 118 * 2 #. U hoeft het telefoonmodel niet door te geven, de telefoniste bepaalt dit automatisch. Hij stuurt binnen enkele minuten de nodige instellingen naar je nummer. Om ze te laten werken, slaat u ze op met het standaardwachtwoord 1234. Met het algemene commando * 118 # kunt u niet alleen deze service beheren, maar ook vele andere.

Aanbevolen: