Tarief Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Tarief Wijzigen?
Tarief Wijzigen?

Video: Tarief Wijzigen?

Video: Tarief Wijzigen?
Video: BTW tarief wijzigen 2024, Mei
Anonim

Veel abonnees worden geconfronteerd met het feit dat het tarief na verloop van tijd niet meer in de smaak valt. Hier zijn verschillende redenen voor. U moet echter in ieder geval uw tariefplan wijzigen. Dit is overigens helemaal niet moeilijk om te doen, er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Tarief wijzigen?
Tarief wijzigen?

instructies:

Stap 1

Er is een handige manier voor Megafon-abonnees om hun tarief te wijzigen. U hoeft alleen maar het internetsysteem "Servicegids" te gebruiken, op het tabblad "Tarieven en diensten" het item "Tariefwijziging" te selecteren. Dan hoeft u alleen nog maar het juiste tarief te kiezen en uw keuze te bevestigen. U kunt ook contact opnemen met de speciale abonneeservice "Megafon" of het kantoor van het bedrijf. Daar helpen ze je bij het kiezen en installeren van een nieuw tariefplan. Het is waar dat u het nieuwe tarief pas vanaf de eerste dag van de volgende maand kunt gebruiken.

Stap 2

Voor de mobiele operator Beeline is alles wat ingewikkelder. Elk tarief heeft zijn eigen nummer waarmee het geïnstalleerd kan worden. Om het nummer te weten te komen, moet u naar de officiële website van de operator gaan en het tariefplan bepalen. De beschrijving van elk tarief wordt in enig detail gepresenteerd, dus er zouden geen problemen moeten zijn met de keuze. De kosten voor het wijzigen van het tariefplan bedragen $ 1.

Stap 3

Om een nieuw tarief in MTS in te stellen, kunt u de Internet Assistant, Mobile Internet Assistant gebruiken of contact opnemen met het servicecentrum (MTS-salon), waar de vertegenwoordigers van het bedrijf u zullen helpen het tarief te wijzigen. "Internet Assistant" is standaard uitgeschakeld voor alle abonnees, u kunt het activeren door het gratis nummer 0870261 te bellen. U kunt zich op elk moment afmelden voor de service.

Aanbevolen: