Hoe De Nieuwsbeeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwsbeeline Uit Te Schakelen
Hoe De Nieuwsbeeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Nieuwsbeeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Nieuwsbeeline Uit Te Schakelen
Video: Билайн Таб Про. Разблокировка планшета 2024, Maart
Anonim

Natuurlijk is het goed om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen. Het is echter niet altijd nodig om permanente berichten van een telecomoperator te ontvangen, dus er zijn verschillende handige en handige manieren om deze mailinglijst uit te schakelen.

Hoe de nieuwsbeeline uit te schakelen
Hoe de nieuwsbeeline uit te schakelen

instructies:

Stap 1

U kunt onnodig Beeline-nieuws uitschakelen door een speciale verklaring aan het bedrijf te schrijven. Je kunt het downloaden op de officiële website. Het bevat informatie over uw gegevens (telefoonnummer, paspoortgegevens, volledige naam, enzovoort); u hoeft alleen de verplichte velden in te vullen en uw naam te ondertekenen.

Stap 2

Deze telecomoperator biedt zijn klanten ook een service genaamd "Personal Account" (u kunt deze gebruiken door de officiële website te bezoeken). Daarnaast is er een speciale site voor het aan- en afkoppelen van diensten. https://uslugi.beeline.ru. Met behulp hiervan is het mogelijk om alle informatie te ontvangen waarin u geïnteresseerd bent (gedetailleerd bellen, een nummer deblokkeren / blokkeren of een tariefplan wijzigen)

Stap 3

In simkaarten van het nieuwe model kun je ook elke dienst (inclusief nieuwsbrief) aan- en afkoppelen. Dit werd beschikbaar dankzij een speciaal SIM-menu, waarmee u ook internetinstellingen kunt bestellen, entertainmentdiensten kunt gebruiken en, zoals eerder vermeld, diensten kunt beheren (antwoordapparaat, "favoriete" nummer, anti-identificatie en vele andere). Gedetailleerde informatie over de nieuwe simkaarten kunt u krijgen in de "Beeline" communicatieshops of bij officiële dealers. Overigens is het omwisselen van de oude kaart naar de nieuwe gratis.

Aanbevolen: