Hoe De Levensduur Van De Simkaart Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Levensduur Van De Simkaart Te Ontgrendelen
Hoe De Levensduur Van De Simkaart Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Levensduur Van De Simkaart Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Levensduur Van De Simkaart Te Ontgrendelen
Video: Deblokkeer je simkaart met je pukcode 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat wanneer de beveiligingscodes van de simkaart opnieuw verkeerd worden ingevoerd, deze wordt geblokkeerd. In dit geval is ontgrendeling alleen mogelijk wanneer contact wordt opgenomen met de abonneeafdeling. Hetzelfde geldt voor de Life-operator.

Hoe de levensduur van de simkaart te ontgrendelen
Hoe de levensduur van de simkaart te ontgrendelen

Noodzakelijk

paspoort of ander identiteitsbewijs

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de dichtstbijzijnde abonneeserviceafdeling van uw mobiele provider in uw stad. Als uw simkaart op een bepaalde persoon is geregistreerd, hebt u zijn documenten nodig, als de simkaart op u is geregistreerd, neem dan elk document dat uw identiteit bevestigt, bijvoorbeeld een paspoort of militaire ID.

Stap 2

Het is ook raadzaam om een vergrendelde simkaart van de Life-operator te nemen. In het geval dat een geblokkeerde simkaart op naam van een andere persoon wordt geregistreerd, is zijn aanwezigheid bij het servicepunt van uw operator verplicht. Daar kunt u ook de eigenaar van de simkaart opnieuw registreren, als dit in de toekomst voor u beiden uitkomt.

Stap 3

Wacht tot de medewerkers van de abonneeafdeling uw documenten controleren en uw simkaart opnieuw uitgeven. Houd er rekening mee dat op het moment van uw contact met de medewerkers van de klantenservice, uw persoonlijke rekening geen negatief saldo mag hebben.

Stap 4

Als uw simkaart op geen enkele naam is geregistreerd, kunt u het beste de documenten bij u hebben die u bij de aankoop hebt ontvangen, als die er zijn, maar meestal zijn er geen problemen met het opnieuw uitgeven van niet-geregistreerde simkaarten. In de toekomst is het beter om kaarten op uw naam te registreren.

Stap 5

Als een soortgelijke situatie zich voordoet met een simkaart van een andere operator, neem dan ook contact op met de abonneeservice van uw stad. Het opnieuw uitgeven van een simkaart kost je maximaal 10 minuten, mits er geen problemen zijn met documenten en er geen schuld op je persoonlijke rekening staat.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als u de simkaart blokkeert, u de informatie erop niet kunt retourneren: telefoonnummers van contactpersonen uit het telefoonboek, sms-berichten, oproepinformatie, enzovoort.

Aanbevolen: