Een MTS-simkaart Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een MTS-simkaart Ontgrendelen
Een MTS-simkaart Ontgrendelen

Video: Een MTS-simkaart Ontgrendelen

Video: Een MTS-simkaart Ontgrendelen
Video: Sim lock unlock разблокировка симкарты МТС билайн мегафон 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin je zeker weet dat je de MTS-simkaart voor een langere tijd niet gaat gebruiken. Maar wat als je maandelijkse abonnementskosten in rekening worden gebracht? Om dit te doen, hoeft u alleen maar de simkaart een tijdje te blokkeren en wanneer alle problemen zijn opgelost, zijn de reizen achter de rug - deblokkeren.

Een MTS-simkaart ontgrendelen
Een MTS-simkaart ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Om de simkaart te deblokkeren neemt u contact op met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor, u dient een identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of iets anders) bij u te hebben. Als de simkaart niet op uw naam staat, moet de eigenaar een notariële volmacht op uw naam opmaken. Ook moet u een simkaart bij u hebben of het nummer kennen.

Stap 2

Maak gebruik van het zelfbedieningssysteem. Ga hiervoor naar de officiële website van het mobiele bedrijf "MTS". Zoek op het bovenste paneel, een beetje naar rechts, het opschrift "Internet Assistant", klik erop. Er wordt een pagina voor u geopend, waar u uw tiencijferige mobiele telefoonnummer en wachtwoord moet opgeven en vervolgens op "Inloggen" moet klikken. Om de selfservice toegangscode te activeren, kiest u het volgende USSD-commando vanaf uw mobiele telefoon: * 111 * 25 # en de beltoets. Er komt een servicebericht naar uw telefoon, waar u een wachtwoord van vier tot zeven cijfers moet invoeren.

Stap 3

Zoek links in het menu het tabblad "Nummerblokkering", klik erop. Er wordt een pagina geopend waar u een vinkje moet plaatsen voor het opschrift "Verwijder vrijwillige blokkering". Bevestig vervolgens uw actie.

Stap 4

U kunt ook de vrijwillige blokkering op de simkaart van de mobiele operator "MTS" verwijderen met behulp van de "Mobile Assistant"-service, hiervoor belt u * 111 # vanaf uw telefoon en volgt u de aanwijzingen van de autoinformer.

Stap 5

U kunt vanaf elke MTS-simkaart naar de abonneeservicelijn bellen via het korte nummer 0890. Door contact op te nemen met de operator en het codewoord of paspoortgegevens van de accounthouder te geven, verwijdert u de vrijwillige blokkering.

Stap 6

Het opheffen van vrijwillige blokkering wordt gratis uitgevoerd op elk moment dat het u uitkomt. Meestal moet u hierna de telefoon opnieuw opstarten.

Aanbevolen: