Hoe Een Beeline-pakket Van Drie Services Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline-pakket Van Drie Services Aan Te Sluiten
Hoe Een Beeline-pakket Van Drie Services Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Beeline-pakket Van Drie Services Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Beeline-pakket Van Drie Services Aan Te Sluiten
Video: Что делать, если на роутере сбросились настройки? 2024, Mei
Anonim

Met het zogenaamde "Pakket van drie diensten", bestaande uit GPRS-Internet, WAP en MMS, verbindt het bedrijf Beeline zijn abonnees standaard aan alle tarieven. Maar als u per ongeluk of opzettelijk de verbinding met deze service hebt verbroken, kunt u deze opnieuw verbinden op een manier die voor u het handigst is, zoals hieronder.

Hoe een Beeline-pakket van drie services aan te sluiten
Hoe een Beeline-pakket van drie services aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het "Pakket van drie diensten" op uw nummer echt is uitgeschakeld. Om dit te doen, verzendt u het USSD-commando * 110 * 09 # vanaf uw telefoon. Als reactie ontvangt u op het moment van de aanvraag een sms-bericht met een lijst van alle aangesloten diensten. Als het "Pakket van drie diensten" al is aangesloten, wordt dit in deze lijst aangegeven. Als het niet in de resulterende lijst staat, selecteert u de verbindingsmethode.

Stap 2

Activeer het "Pakket van drie diensten" door het USSD-commando * 110 * 181 # vanaf uw telefoon te verzenden. Wacht op een sms-bericht dat de dienst is geactiveerd.

Stap 3

Bel 0611. Activeer indien nodig het schermtoetsenbord om door de menu's te kunnen navigeren. Ga naar de alfabetische lijst met diensten van Beeline. Selecteer het "Pakket van drie diensten" en activeer het door op de bijbehorende knop te drukken. Of wacht op de verbinding met de operator van het servicecentrum. Wanneer u met de operator praat, moet u klaar zijn om de paspoortgegevens te geven die in het contract zijn gespecificeerd.

Stap 4

Bel 0674. Activeer indien nodig het schermtoetsenbord. Activeer het "Pakket van drie diensten" in het juiste gedeelte van het menu. Gebruik de tips van de autoinformer om door de secties te navigeren. Wacht op een sms-bericht dat de dienst is geactiveerd.

Stap 5

Gebruik het internetservicebeheercentrum "My Beeline" https://uslugi.beeline.ru/. Vraag een wachtwoord aan om het systeem binnen te komen met het USSD-commando * 110 * 9 #. U kunt ook een webwachtwoord aanvragen via de *111#-service en in het SIM-menu. U ontvangt uw wachtwoord en login in een antwoord-sms.

Stap 6

Voer het ontvangen wachtwoord in het daarvoor bestemde veld op de inlogpagina in. Wees voorzichtig bij het invoeren van uw wachtwoord. Als je 10 keer achter elkaar een fout maakt, wordt de toegang tot je persoonlijke account voor een dag geblokkeerd. U kunt de toegang eerder herstellen alleen via de telefoniste van het Customer Service Center telefonisch 0611.

Stap 7

Stel een permanent wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem en ga naar de sectie "Servicebeheer". Vouw de lijst met beschikbare services voor verbinding uit en plaats een markering in de regel "Three services package". Klik op de knop "Verbinden". Bevestig de verbinding op de pagina die wordt geopend door op de bijbehorende knop te klikken.

Stap 8

Bezoek het Beeline-abonneeservicekantoor persoonlijk. Neem je paspoort mee. Vraag het kantoorpersoneel om u door te verbinden met het "Pakket van drie diensten".

Aanbevolen: