Wat Kan Een Smartphone Doen?

Inhoudsopgave:

Wat Kan Een Smartphone Doen?
Wat Kan Een Smartphone Doen?

Video: Wat Kan Een Smartphone Doen?

Video: Wat Kan Een Smartphone Doen?
Video: Wat kan ik allemaal doen met de camera van mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Smartphone wordt niet voor niets "smartphone" genoemd. De functionaliteit overtreft aanzienlijk de mogelijkheden van een conventioneel mobiel apparaat. De smartphonegebruiker kan taken gemakkelijk aanpassen aan hun behoeften en ze gemakkelijk voltooien, door met meerdere applicaties tegelijk te werken.

Wat kan een smartphone doen?
Wat kan een smartphone doen?

Noodzakelijk

  • - smartphone;
  • - PC met internettoegang.

instructies:

Stap 1

De smartphone stelt zijn eigenaren in staat om absoluut alles aanzienlijk te veranderen, van het telefoonboek en de kalender tot de weergavestijlen van multimediafuncties, menu's en de hele interface. Dankzij het multitasking-besturingssysteem Symbian, dat de meeste moderne smartphones aanstuurt, kunnen gebruikers van smart devices met meerdere applicaties tegelijk werken.

Stap 2

Met het toestel kun je tijdens een gesprek het telefoonboek bestuderen of na een gesprek verder kijken naar een videobestand. Smartphones ondersteunen synchronisatie met een personal computer of laptop en hebben Bluetooth-, Java-, GPRS-, SyncML-functies. Net als een gewone mobiele telefoon werkt een smartphone met draadloze netwerken, ontvangt en verstuurt oproepen en e-mails, speelt video- en audiobestanden af.

Stap 3

Dankzij GPRS-technologie kunnen smartphones constant online zijn of fungeren als een draadloos modem. Het apparaat ondersteunt ook de meer geavanceerde technologie EDGE (Enhanced Data rates for Global Evolution), die veel sneller is en waarmee je streaming video kunt bekijken.

Stap 4

Het is de moeite waard om te bedenken dat het uitrusten van smartphones met een besturingssysteem ze vatbaar maakt voor de negatieve effecten van virussen. Daarom wordt de bezitters van "smartphones" geadviseerd om een antivirusprogramma te installeren dat hun apparaat op betrouwbare wijze tegen malware beschermt.

Stap 5

Veel sites op internet bieden smartphonegebruikers de mogelijkheid om nuttige software voor hun apparaten te downloaden vanaf hun webbron. En dat is logisch. Extra kantoor-, multimedia- of communicatieprogramma's en -toepassingen breiden en verbeteren immers de functionaliteit van "smartphones" aanzienlijk, waardoor ze uniek en nuttig zijn voor hun eigenaren.

Aanbevolen: