Wat Te Doen Met Een Oude Smartphone

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Met Een Oude Smartphone
Wat Te Doen Met Een Oude Smartphone

Video: Wat Te Doen Met Een Oude Smartphone

Video: Wat Te Doen Met Een Oude Smartphone
Video: Oude telefoon over? Zo maak je er een nieuwe gadget van! - EDITIE NL 2024, Mei
Anonim

Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe smartphone gekocht, maar je hebt nog niet besloten wat je met de oude gaat doen. Het is jammer om het weg te gooien, maar je wilt het niet gebruiken waarvoor het bedoeld is. Recyclingtips helpen je bij het bepalen van de toekomst van je verouderde telefoon

Wat te doen met een oude smartphone
Wat te doen met een oude smartphone

instructies:

Stap 1

Zoals een wekker.

U kunt een overbodig apparaat een tweede leven geven door het als wekker te gebruiken. Ten eerste kun je nog steeds je favoriete melodie horen en ten tweede kan de nieuwe telefoon 's nachts worden uitgeschakeld.

Stap 2

Voor spelletjes.

Als je een nieuwe smartphone hebt, kun je de oude gebruiken als gameconsole. En dan hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij te snel leeg raakt.

Stap 3

Gebruik als afstandsbediening.

Door een aantal speciale applicaties op een oude telefoon te installeren, kan de gadget in een afstandsbediening veranderen, bijvoorbeeld een pc of afzonderlijke programma's zoals iTunes.

Stap 4

Als documentopslagserver.

Als u uw bestanden niet op cloudservers zoals Yandex. Disk of OneDrive wilt plaatsen, dan zal een verouderd apparaat de rol spelen van een extra flashgeheugen, waar u alle belangrijke documenten kunt neerzetten of waar u uw favoriete foto's kunt opslaan.

Stap 5

Speler of radio.

Nadat je een koptelefoon van uitstekende kwaliteit hebt gekocht, kun je gemakkelijk en snel van een oude smartphone een nieuwe speler maken.

Aanbevolen: