Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Sms'jes Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Sms'jes Te Verzenden
Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Sms'jes Te Verzenden

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Sms'jes Te Verzenden

Video: Hoe U Uw Telefoon Instelt Om Sms'jes Te Verzenden
Video: How to send SMS texts with iPhone 2024, April
Anonim

Communicatie via sms is al lang een favoriet tijdverdrijf van veel bezitters van mobiele telefoons. Het is erg handig en snel, vooral als er geen internet in de buurt is. Korte sms'jes (kortweg sms) zijn erg populair onder jongeren. De belangrijkste voordelen van sms zijn de lage kosten en de stille ontvangst van berichten.

Hoe u uw telefoon instelt om sms'jes te verzenden
Hoe u uw telefoon instelt om sms'jes te verzenden

Noodzakelijk

  • - Mobiele telefoon;
  • - Het telefoonnummer van de abonnee naar wie u een bericht wilt sturen;
  • - Het bedrag op de telefoonrekening.

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig worden diensten voor het doorsturen van korte berichten gebruikt door bijna 80% van 's werelds mobiele abonnees. Met behulp van sms kunnen mensen communiceren, kennismaken, informatie delen en zelfs werken. Om uw telefoon in te stellen om SMS te verzenden, moet u een paar eenvoudige handelingen uitvoeren.

Stap 2

Schakel de telefoon in en ga naar het telefoonmenu met de toets onder het woord "Menu" op het telefoonscherm. Het menu bevindt zich meestal onderaan in het midden van het scherm. Selecteer in de resulterende lijst "Bericht" en op het volgende tabblad - "Nieuw bericht". Er is een venster voor het invoeren van sms-tekst voor u geopend op uw telefoon, voer daar de tekst van uw bericht in.

Stap 3

SMS typen kan op verschillende manieren. Sommige mensen vinden het handiger om de T9-functie te gebruiken, een slim invoersysteem. De telefoon probeert het woord te raden dat u kiest. T9 is geconfigureerd in het gedeelte "Functie": daar selecteert u het tabblad "Geavanceerd", en zoekt u vervolgens naar "T9-instellingen" en slaat u de wijzigingen op.

Stap 4

U kunt de tekst van het bericht typen via de telefoontoetsen, waar letters naast de cijfers staan. U moet snel op de toets drukken totdat de gewenste letter of het gewenste cijfer is geselecteerd uit de letters die erop staan. Als u de volgende toets of de vorige opnieuw indrukt, wordt een nieuwe letter of symbool afgedrukt.

Stap 5

Om een correctie in de tekst aan te brengen (een foutief teken verwijderen), moet u de cursor achter de overbodige letter plaatsen en op de toets drukken, die zich meestal rechts onder het scherm bevindt. De "0"-toets wordt gebruikt om een spatie tussen woorden in te stellen. Als u een punt, komma of ander symbool moet plaatsen, zoekt u naar de toets "1" en drukt u op totdat u de gewenste vindt.

Stap 6

Nadat u een sms hebt getypt, moet u deze verzenden - selecteer de parameter "Verzenden" of "Verzenden". De telefoon biedt aan om het gewenste abonneenummer te schrijven of te selecteren uit het telefoonboek dat op de SIM-kaart of in de telefoon is opgeslagen. Hiermee is de telefoonconfiguratie voor het verzenden van sms voltooid. U hoeft slechts op één knop "Verzenden" te drukken en uw bericht "vliegt" naar de juiste persoon. Uw sms wordt verzonden onder één belangrijke voorwaarde - als u een positief saldo op uw telefoon heeft.

Aanbevolen: