Hoe Kom Je Erachter Wie Sms'jes Verstuurt

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Sms'jes Verstuurt
Hoe Kom Je Erachter Wie Sms'jes Verstuurt

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Sms'jes Verstuurt

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Sms'jes Verstuurt
Video: als deze smsjes je bang maken ben je af 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kan bijna niemand meer verrast worden door de aanwezigheid van een mobiele telefoon, informatie over wie sms't is uiterst belangrijk als u wilt weten met wie u via sms communiceert. Tegenwoordig is het vermogen om elektronische technologie te gebruiken verwant aan het vermogen om te schrijven.

Hoe kom je erachter wie sms'jes verstuurt
Hoe kom je erachter wie sms'jes verstuurt

instructies:

Stap 1

Als het je niet is gelukt om erachter te komen wie je berichten stuurt vanaf een anoniem nummer, kun je een sms naar de afzender schrijven om te proberen de redenen voor zijn zo brutale acties te achterhalen. En het beste van alles, ga naar het kantoor van een mobiele operator. De lokale specialisten hebben voldoende kennis en technologie om het echte nummer en adres van de aanvaller te achterhalen. Neem uw paspoort en documenten mee voor het tariefplan dat u gebruikt. Neem vervolgens contact op met de politie met een verklaring zodat de betreffende autoriteiten de nodige maatregelen nemen en de aanvaller volgens de wet bestraffen. Dan kun je, na alle problemen, op elk moment een sms naar je geliefde schrijven, zonder bang te zijn dat vervelende sms'jes die door een onbekend nummer worden verzonden, je zullen storen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het verzenden van een sms naar een onbekend of anoniem telefoonnummer een aanzienlijk bedrag van uw account dreigt te verlaten. Zo profiteren veel oplichters van naïeve en goedgelovige burgers. Wees uiterst voorzichtig en voorzichtig bij het lezen van een onbekend bericht. En denk honderd keer na voordat je antwoord geeft.

Stap 3

Op dit moment nemen veel mobiele operators alle mogelijke maatregelen om de mogelijkheid van sms-berichten vanaf een anoniem nummer tot een minimum te beperken. Helaas gebruiken cybercriminelen internet bij het verzenden van dergelijke sms-berichten. Het is dus erg moeilijk om ze op te sporen. Dit creëert een bijkomend probleem voor wetshandhavingsinstanties bij het oppakken en vasthouden van overtreders. Gebruik alleen hoogwaardige en bewezen antivirussoftware om verrassingen en problemen te voorkomen. En dan beschadig je de firmware van je mobiele telefoon niet.

Koop telefoons van 's werelds toonaangevende fabrikanten. Ze zijn goed beschermd tegen onbevoegde toegang. Met hun hulp kunt u zonder problemen eenvoudig sms'en naar Rusland of een ander land. Voer sms-correspondentie alleen uit met bekende en geverifieerde telefoonnummers, en dan kunt u veel problemen voorkomen.

Aanbevolen: