Hoe Sms Te Typen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Te Typen
Hoe Sms Te Typen
Anonim

Wanneer het lastig voor je is om luid aan de telefoon te spreken, je een privébericht naar je gesprekspartner wilt sturen of je bang bent hem af te leiden met een telefoontje, is het handig om de functie van het verzenden van een sms-bericht te gebruiken.

Hoe sms te typen
Hoe sms te typen

instructies:

Stap 1

De manier waarop u SMS-tekst schrijft, is direct afhankelijk van het model van uw mobiele telefoon. Traditionele apparaten hebben 10 standaardknoppen voor de set symbolen: dit zijn 10 cijfers, terwijl een extra optie voor elke knop een set van verschillende letters van het Russische en Engelse alfabet is. De eerste manier om een sms-bericht te typen is letter voor letter. Open het venster voor het opstellen van een nieuw bericht. Voer tekst in door op de knop met de gewenste letter te klikken. Kijk naar het nummer van deze letter afgebeeld op de telefoonknop. Als dit de eerste is, drukt u eenmaal op de knop. Als de tweede (bijvoorbeeld de letter "B") twee keer drukt, enzovoort. Typ het woord voor letter, zorg ervoor dat het woord correct op het scherm wordt weergegeven. Gebruik de "C"-knop om de laatste tekens te wissen.

Stap 2

Gebruik de spatiebalk om woorden van elkaar te scheiden. In de regel bevindt deze zich op de knop "0" of "*", afhankelijk van het telefoonmodel. Om leestekens in te stellen, moet u de case omwisselen of de "1"-knop gebruiken.

Stap 3

Voor het gemak en de snelheid van typen zijn de telefoons uitgerust met het "T9" woordenboek. Dit programma herkent het woord dat u typt aan de eerste letters. Druk met behulp van "T9" eenmaal op elke toets met de gewenste letter, ongeacht waar deze zich bevindt. Als het woord dat je nodig hebt in het woordenboek staat, zal de telefoon het identificeren en in de tekst van het bericht invoeren. Als het woord niet bekend is, zal "T9" u vragen om het "handmatig" in te voeren volgens methode # 1.

Stap 4

Het is veel gemakkelijker om sms te typen op telefoons met qwerty-toetsenborden. Elke letter erin bevindt zich op een specifieke toets en lijkt op een computertoetsenbord. Druk bij het typen van sms in zo'n telefoon één keer op elke gewenste knop. Verander de taallay-out als u het Latijnse alfabet moet gebruiken. De knoppen voor vreemde letters bevinden zich op qwerty in dezelfde volgorde als op een computertoetsenbord.

Stap 5

Sommige touchscreen-telefoons hebben een swype-toetsenbord. Hiermee kunt u sms-tekst typen met één aanraking door met uw vinger over het scherm te vegen. Open het venster voor het maken van sms'jes. Het swype-toetsenbord verschijnt op het scherm in dezelfde volgorde als qwerty. Klik op de eerste letter van het woord. Schuif vervolgens, zonder uw vinger op te tillen, over het toetsenbord en verbind de benodigde letters in de gewenste volgorde. Til uw vinger op nadat u de laatste letter heeft gemarkeerd. Het woord wordt weergegeven in het berichtvenster. Druk op "spatie" en schrijf verder SMS.

Aanbevolen: