Hoe Op Letters Te Typen

Inhoudsopgave:

Hoe Op Letters Te Typen
Hoe Op Letters Te Typen

Video: Hoe Op Letters Te Typen

Video: Hoe Op Letters Te Typen
Video: E2 IELTS General Writing Task 1 | Informal Letters | TOP TIPS with Jay! 2024, April
Anonim

Het maken van diploma's is een veel voorkomende taak voor een organisator, leider, leraar. De mogelijkheid om de nodige informatie op een bestaand certificaat af te drukken of een volledig nieuw blad met complimenten te maken, stelt u in staat om de winnaars en hun dierbaren een plezier te doen.

Hoe op letters te typen
Hoe op letters te typen

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste en snelste manieren om geletterde tekst af te drukken, is empirisch (met vallen en opstaan) afdrukken in Microsoft Word. Typ tekst (voornaam, achternaam, reden voor toekenning of plaats), evalueer de positie op een tekstverwerkerblad, wijzig titels en tekstgrootte met behulp van het paneel Opmaak.

Stap 2

Druk het document eerst af op gewoon papier, plak dit testblad bij de brief. Als de "schets" de positie van de woorden en de opmaak van de spelling nauwkeurig weergeeft, kunt u doorgaan met de definitieve afdruk. Als de tekst niet overeenkomt met de geletterdheidsvelden, kunt u het experiment met opmaak herhalen (met behulp van spaties, tabs en op de regelinvoer (Enter)-knop drukken).

Stap 3

Een meer geavanceerde manier is het gebruik van scansoftware, intelligente tekstherkenning en tekstbewerking. Dergelijke mogelijkheden worden geboden door ABBYY FineReader. U kunt het in de proefmodus installeren door u te registreren op de ABBYY.com-website.

Stap 4

Scan het document en sla het op in elk beschikbaar formaat (jpeg, pdf of tiff). Open het bestand in FineReader, selecteer in het menu "Converteren" ("Conversie") de optie "Converteren naar doc".

Stap 5

U ontvangt een document dat in een vertrouwd kantoorformaat te bewerken is. Open het, voer de tekst in de vereiste velden in, stel het lettertype in met behulp van het paneel "Opmaak". Ten slotte kunt u uw wijzigingen opslaan en het document afdrukken.

Stap 6

Meestal is het materiaal waaruit de letters zijn gemaakt vaak dicht of glanzend. De instructies voor de printer geven de maximale dichtheid aan die deze aankan. De dichtheid van het karton is van 250 tot 350 g/m2. Een "life hack" helpt om dik glanzend papier te printen: kort voordat je het in de printer plaatst, kun je met een gum over het oppervlak wrijven.

Aanbevolen: