Hoe Te Betalen Voor Internet Rostelecom Via "Sberbank Online"

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Internet Rostelecom Via "Sberbank Online"
Hoe Te Betalen Voor Internet Rostelecom Via "Sberbank Online"

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet Rostelecom Via "Sberbank Online"

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet Rostelecom Via
Video: Оплата интернета через сервис сбербанк online. 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om voor de diensten van Rostelecom te betalen, maar de eenvoudigste, meest betaalbare en handige optie is misschien de betalingsoptie via Sberbank Online.

Hoe te betalen voor internet Rostelecom via
Hoe te betalen voor internet Rostelecom via

Noodzakelijk

  • - telefoon, laptop of computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u hoeft te doen, is uw persoonlijke account invoeren op de officiële website van Sberbank. Als u de eenvoudige registratieprocedure nog niet hebt doorlopen, doe het dan, en nadat u uw login en wachtwoord hebt ontvangen, voert u deze gegevens in op de pagina

Als je een mobiele bank hebt aangesloten, voer dan de code in die je op je telefoon hebt ontvangen bij de ingang, maar als je geen mobiele bank gebruikt, dan - een eenmalig wachtwoord voor toegang tot het systeem (een ticket met 18 eenmalige wachtwoorden kan worden genomen bij de dichtstbijzijnde Sberbank-geldautomaat). Houd er rekening mee dat u niet voor services kunt betalen zonder een aangesloten mobiele bank, dus activeer de optie van tevoren.

Stap 2

Na het invoeren van uw persoonlijke account, klikt u met de rechtermuisknop op "betalingen en overschrijvingen". U ziet een pagina met een zoekterm, typ "Rostelecom" erin, specificeer de regio van verblijf en klik op "vinden".

Stap 3

De volgende stap is het invullen van de details. Zorg ervoor dat de velden "regiocode" en "login" zijn ingevuld, en natuurlijk het bedrag van de betaling. Klik op "Doorgaan", u ziet een ontvangstbewijs, controleer de gegevens en klik nogmaals op "Doorgaan".

Stap 4

Selecteer na alle bovenstaande procedures het item "bevestigen per sms", u ontvangt een bericht met een code op uw telefoon, die u in het daarvoor bestemde veld moet invoeren wanneer u voor de dienst betaalt en op "bevestigen" klikt.

Na een korte tijd, meestal minder dan een minuut, wordt het venster met het betalingskenmerk (ontvangstbewijs) geladen. U kunt het document op elk gewenst moment afdrukken.

Aanbevolen: