Hoe IOS 7 Op IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe IOS 7 Op IPhone Te Installeren
Hoe IOS 7 Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe IOS 7 Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe IOS 7 Op IPhone Te Installeren
Video: How to install iOS 7 on the iPod touch 4! 2024, Mei
Anonim

Apple's nieuwe besturingssysteem iOS 7 voor iPhone, iPad en iPod touch komt pas in het najaar beschikbaar. Maar nu al, op het hoogtepunt van de zomer, kunt u de nieuwe functies en mogelijkheden "voor uzelf" uitproberen. Apple heeft om de twee weken iOS 7 Beta X uitgebracht, te beginnen met de ontwikkelingspresentatie in San Francisco op WWDC 2013. Deze naam verbergt de zogenaamde "onvoltooide" versies van het mobiele besturingssysteem, voornamelijk bedoeld voor ontwikkelaars en testers van applicaties. Dit belet u echter niet om iOS 7 Beta X op een ondersteunde Apple-smartphone of -tablet te installeren.

Hoe iOS 7 op iPhone te installeren
Hoe iOS 7 op iPhone te installeren

Noodzakelijk

Nieuwste versie van iTunes, computer, iPhone, USB-kabel voor smartphone, IPSW-firmwarebestand

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat u ten minste 2 GB vrije ruimte op de harde schijf van uw computer heeft. Download en installeer de huidige versie van de iTunes media combiner op de officiële website van het "apple" bedrijf:

Stap 2

Zoek op internet en download het IPSW-firmwarebestand. De grootte is ongeveer 1 GB. Bètaversies van iOS 7 zijn te vinden op de iModZone-website: https://imzdl.com/. Je kunt IPSW-firmware ook vinden op veel binnen- en buitenlandse torrent-trackers door de naam in een van de zoekmachines in te voeren. De firmware moet overeenkomen met uw apparaat: de iPhone 4 werkt bijvoorbeeld niet met de iPhone 4S-firmware en de iPhone 5 GSM werkt niet met de iPhone 5 CDMA-versie van het besturingssysteem.

Stap 3

Nadat het firmwarebestand is gedownload naar uw pc of Mac, start u iTunes en sluit u uw iPhone aan op uw computer met behulp van de eigen USB-kabel die bij het apparaat is geleverd.

Stap 4

Druk op het startscherm in iTunes op de knop "Update" terwijl u Shift op het toetsenbord ingedrukt houdt (selecteer indien nodig het pictogram met het opschrift "iPhone" in de rechterbovenhoek van het scherm). Als uw computer Mac OS X gebruikt in plaats van Windows, houdt u de Alt-toets op uw toetsenbord ingedrukt in plaats van Shift.

Stap 5

Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het firmwarebestand dat u twee punten eerder hebt gedownload. Klik op de knop "Openen" of dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 6

Koppel de kabel nu niet los van de USB-poort en trek het snoer niet uit de smartphone. Het dumpen en downloaden van iOS 7 Beta X naar iPhone begint. Het proces kan ongeveer 40 minuten duren. Op dit moment worden op het scherm het bedrijfslogo en de laadbalk weergegeven. Het display kan knipperen en het apparaat zelf gaat in de slaapstand en start opnieuw op. Aan het einde van de firmware wordt een begroeting weergegeven op het telefoonscherm. Gefeliciteerd! Je hebt een volledig werkende iOS 7-bèta op je telefoon!

Aanbevolen: