Hoe Viber Op IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Viber Op IPhone Te Installeren
Hoe Viber Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe Viber Op IPhone Te Installeren

Video: Hoe Viber Op IPhone Te Installeren
Video: How To Install And Create An Account On Viber For Iphone 2024, Mei
Anonim

Viber is een van de meer populaire gratis iPhone-apps. Dankzij deze applicatie kun je helemaal gratis bellen en berichten sturen naar je vrienden en kennissen, met slechts 3g. Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen de applicatie op uw mobiel te installeren.

Hoe Viber op iPhone te installeren
Hoe Viber op iPhone te installeren

instructies:

Stap 1

U kunt de Viber-applicatie downloaden via de AppStore voor uw iPhone. Ga hiervoor naar de winkel en voer vervolgens in de zoekopdracht, die zich in het onderste menu van de AppStore bevindt, de naam van het gewenste programma in. De eerste van de gevonden programma's is de gewenste Viber.

Stap 2

Klik naast de naam van het programma op de knop "Gratis" en vervolgens op "Installeren". De app weegt meer dan 35 MB, dus je moet hem niet downloaden via 3G mobiel internet, zelfs niet als je hem gratis hebt. Op dit moment kunnen de meeste mobiele operators een klant geen hoge snelheid mobiel internet bieden, dus het zal gemakkelijker en sneller zijn om de applicatie te downloaden via Wi-Fi thuis of gratis internet op openbare plaatsen.

Stap 3

Als u vanaf uw telefoon geen toegang tot internet kunt krijgen, kunt u de toepassing eerst naar uw computer downloaden en vervolgens naar uw telefoon. Om dit te doen, hebt u een computerprogramma nodig dat iTunes heet. Je kunt het downloaden op de officiële Apple-website en het vervolgens installeren. Wanneer u uw telefoon op uw computer aansluit, wordt het programma automatisch geopend en verschijnt de iTunes Store-knop in de rechterbovenhoek, klik erop. Vervolgens moet je naar het AppStore-tabblad gaan, naar de beste gratis applicaties kijken, waaronder Viber, die je op je computer kunt downloaden.

Stap 4

Ga na het downloaden terug naar de bibliotheek, klik op de naam van je telefoon in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op de knop "Synchronisatie" in de rechterbenedenhoek, waarna de Viber-applicatie ook op je telefoon zou moeten verschijnen.

Stap 5

Start het programma, klik op "Doorgaan" in het welkomstmenu, selecteer vervolgens uw land van verblijf en voer uw telefoonnummer in. Aangezien het programma hun mobiele telefoons gebruikt om met andere abonnees te communiceren, moet u niet alleen uw nummer invoeren, maar de applicatie ook toegang geven tot de contacten op uw telefoon. Klik op doorgaan en een bericht van dit type wordt naar uw smartphone verzonden: uw Viber-code ****. Voer de ontvangen code in de applicatie in om de registratie te voltooien.

Stap 6

Laat het programma vervolgens synchroniseren met uw contacten. Er wordt een lijst met contacten geopend in de applicatie, waaronder degenen die Viber al hebben geïnstalleerd, je kunt ze bellen, een bericht schrijven. Er komt ook een aparte lijst met recente oproepen en berichten van het programma.

Aanbevolen: