Hoe Het Weer Op Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Weer Op Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe Het Weer Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Weer Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Weer Op Megaphone Uit Te Schakelen
Video: Kernpunt afl 8 Het weer & Weersverwachting 2024, April
Anonim

Een dienst genaamd "Weervoorspelling in uw stad" stuurt abonnees sms-berichten, die informatie bevatten over het weer niet alleen voor de huidige dag, maar ook voor de volgende dag. Voor een abonnement zal de exploitant dagelijks 50 kopeken opnemen van de rekening van de klant.

Hoe het weer op Megaphone uit te schakelen
Hoe het weer op Megaphone uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de Weather-service te activeren of te deactiveren, moet een MegaFon-abonnee een sms sturen met een speciaal commando naar het korte nummer 5151. Om een abonnement op de service te activeren, voert u het commando "PP" in en om het te annuleren, kiest u het commando "stop PP". Om deze service te deactiveren, kunt u bovendien het USSD-verzoek * 111 * 11 # gebruiken.

Stap 2

De telecomoperator "MegaFon" biedt klanten het systeem "Mobiele abonnementen" aan, waarmee u online diensten kunt beheren (oude verwijderen of nieuwe activeren). Open hiervoor de link https://podpiski.megafon.ru. Voer in het geopende venster uw mobiele telefoonnummer in (hij is uw login in het systeem). Zodra uw regio automatisch is bepaald, gaat u direct naar de directie.

Stap 3

Alle MegaFon-gebruikers hebben toegang tot een ander zelfbedieningssysteem, Service Guide. Het helpt om services te ontkoppelen en opnieuw te verbinden door op één knop te drukken, de abonnee hoeft niet te zoeken naar de service-deactiveringscode op de officiële website van de operator. Bovendien kunt u met deze service informatie ontvangen over het rekeningsaldo, de kosten van de geleverde diensten en het huidige tariefplan wijzigen in een nieuw. Ga naar de website https://sg.megafon.ru om de Servicegids te openen. Trouwens, stel het wachtwoord vooraf in door de abonneeservice van het bedrijf te bellen.

Aanbevolen: