Hoe U Onbeperkt Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Inhoudsopgave:

Hoe U Onbeperkt Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten
Hoe U Onbeperkt Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Onbeperkt Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Onbeperkt Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, April
Anonim

Onbeperkt mobiel internet heeft in rap tempo alle andere tarieven vervangen die gericht zijn op betaling per megabyte aan ontvangen informatie. Om zo'n handig tarief aan te sluiten, zijn geen ingewikkelde stappen nodig.

Hoe u onbeperkt internet op uw telefoon kunt aansluiten
Hoe u onbeperkt internet op uw telefoon kunt aansluiten

Een onbeperkt tarief kiezen

De grootste mobiele operators in Rusland, MTS, Megafon en Beeline, bieden een breed scala aan onbeperkte mobiele tarieven. Hun kosten hangen in de eerste plaats af van de maximale verbindingssnelheid en van de snelheidslimiet. Daarom is het correct om ze voorwaardelijk onbeperkt te noemen. Een volwaardig tarief, zonder snelheidsdrempels, kost een orde van grootte meer.

Om een aanbieder van onbeperkte mobiele internetdiensten te kiezen, moet u beoordelingen op internet bestuderen en communiceren met degenen die al heel lang mobiel internet gebruiken. De situatie verschilt van regio tot regio. In de Wolga-regio is Megafon bijvoorbeeld de leider in kwaliteit en prijs, terwijl in Moskou, St. Petersburg en de regio Moskou MTS als de beste wordt beschouwd.

Verschillende mobiele apparaten werken anders op internet. De meeste moderne smartphones ondersteunen 3G- en zelfs 4G-netwerken, waar gewone mobiele telefoons niet op kunnen bogen. Als een persoon van plan is om e-mail te checken vanaf zijn mobiel en internetmessenger te gebruiken, dan is een goedkoop, voorwaardelijk onbeperkt tarief voor hem geschikt (het goedkoopste tarief is bijvoorbeeld te vinden bij Megafon, de prijs is ongeveer 135 roebel per maand, en de abonnee krijgt 100 Mb mobiel internet zonder snelheidsbeperkingen). Maar als hij actief videogesprekken gebruikt, downloadt, naar muziek luistert en video bekijkt op het netwerk, dan zal hij een tarief moeten betalen dat minstens 500-600 roebel per maand zal kosten, of zelfs meer dan 1000 roebel, als we hebben het over een volwaardig onbeperkt tarief, geen conventies.

Procedure voor onbeperkte internetverbinding

Allereerst moet u ervoor zorgen dat de telefoon mobiel internet met de vereiste snelheid ondersteunt. Als we het hebben over een smartphone van de afgelopen jaren, dan ondersteunt deze breedbandinternet van de 3G / 4G-standaard, zo niet, dan moet je in het ergste geval de verouderde GPRS-technologie gebruiken.

U hoeft niet naar het kantoor van een telecomoperator te gaan om verbinding te maken. Het volstaat om naar de officiële website te gaan, de huidige regio van de SIM-kaartverbinding te selecteren en naar het gedeelte Internetdiensten te gaan. De koper krijgt het volledige scala van geldende tarieven aangeboden. Om een van hen te verbinden, moet u ofwel een gratis sms sturen naar het opgegeven nummer, of een speciale USSD-code invoeren. Na het invoeren moet u op de belknop drukken. Het is goed mogelijk dat er een bedrag van de rekening wordt afgeschreven voor de aansluiting, dit dient op de site vermeld te worden. In de toekomst wordt het abonnementsgeld eenmaal per dag of maand in rekening gebracht, op dezelfde dag dat de dienst werd geactiveerd.

Aanbevolen: