Hoe U Gratis Internet Beeline Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Internet Beeline Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten
Hoe U Gratis Internet Beeline Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Gratis Internet Beeline Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Gratis Internet Beeline Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten
Video: Новый способ бесплатного интернета!!! 2024, Mei
Anonim

Momenteel kunnen mobiele abonnees gratis Beeline-internet aansluiten op de telefoon. Kies hiervoor een van de gunstige tarieven van de aanbieder of gebruik een van de slimme manieren om je internetuitgaven te verminderen.

Gratis internet aansluiten Beeline is echt
Gratis internet aansluiten Beeline is echt

instructies:

Stap 1

Kies het tariefplan "Apple Fresh", waarop je gratis Beeline Internet op je telefoon kunt aansluiten. Houd er rekening mee dat in dit geval een gratis internetverbinding alleen voorwaardelijk kan worden gebeld, aangezien gebruikers eenmaal per maand een abonnementskosten van 220 roebel in rekening brengen. Toch is dit aanbod veel voordeliger dan de megabyte internettarieven. Tegelijkertijd krijgen abonnees onbeperkt een snelle verbinding. Om de dienst te activeren, bel 0674 05 5.

Stap 2

Verlaag de verkeerskosten als u internetgebruik per megabyte gebruikt. Schakel eerst de afbeeldingen in de browser uit of stel ze in op lage kwaliteit. Schakel ondersteuning voor FLASH-modules uit, evenals automatisch bijwerken en automatisch laden van pagina's.

Stap 3

Zorg ervoor dat u mobiele versies van sites opent die aanzienlijk verkeer besparen. Het automatisch laden van pagina's kan worden ingeschakeld in de browserinstellingen of u kunt deze optie specificeren op de sites zelf, als ze een speciale versie hebben voor mobiele platforms.

Stap 4

Profiteer van een van de vele bandbreedtebesparende programma's. U kunt ze downloaden op een speciale multimediasite voor toepassingen voor uw platform (Play Market, App Store, enz.). Deze applicaties voeren automatisch de hierboven beschreven acties uit en gebruiken ook hun eigen kostenbesparende algoritmen. Wees voorzichtig en vermijd oplichtingssites die programma's aanbieden die het internet zogenaamd gratis maken. Dergelijke toepassingen zijn er niet.

Stap 5

Gebruik een Beeline-internetverbinding via een draadloze Wi-Fi-interface. Als internet bijvoorbeeld al op uw thuiscomputer is geïnstalleerd en een router is aangesloten, kunt u via deze verbinding maken met het netwerk en op uw mobiele telefoon. In dit geval hoeft u alleen maandelijks thuisinternet te betalen.

Stap 6

Maak op verschillende openbare plekken in je stad verbinding met gratis internet op je telefoon via wifi. Meestal zijn dergelijke diensten beschikbaar in eetgelegenheden, bibliotheken, universiteiten, enz. U kunt informatie vinden over de beschikbaarheid van een gratis verbinding op een bepaalde plaats op internet.

Aanbevolen: