Hoe U Gratis Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten Voor MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten Voor MTS
Hoe U Gratis Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten Voor MTS

Video: Hoe U Gratis Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten Voor MTS

Video: Hoe U Gratis Internet Op Uw Telefoon Kunt Aansluiten Voor MTS
Video: КАК БЕСПЛАТНО РАЗДАТЬ БЕЗЛИМИТНЫЙ ИНТЕРНЕТ С ТЕЛЕФОНА (МТС, ТЕЛЕ2, БИЛАЙН, ...) - БЕСПЛАТНО 2024, Mei
Anonim

Om internet op uw mobiele telefoon te kunnen gebruiken, moet u speciale instellingen verkrijgen en activeren. De grootste telecomoperators in Rusland bieden aparte diensten en nummers voor bestelinstellingen.

Hoe u gratis internet op uw telefoon kunt aansluiten voor MTS
Hoe u gratis internet op uw telefoon kunt aansluiten voor MTS

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van het MTS-bedrijf, kunt u automatische instellingen rechtstreeks op de officiële website van de operator bestellen. Om dit te doen, vul je gewoon je mobiele nummer in een apart veld in. Verbinding maken met internet op je telefoon is ook mogelijk door te bellen naar het verkorte nummer 0876 (de oproep ernaartoe is gratis) of door een sms-bericht zonder sms te sturen naar het nummer 1234. Zodra je de instellingen hebt ontvangen (of als je die al hebt ze), sla ze op en activeer vervolgens het gewenste profiel in de instellingen van uw mobiele telefoon.

Stap 2

U kunt internet (GPRS) verbinden met de Beeline-serviceprovider door het USSD-opdrachtnummer * 110 * 181 # te kiezen en op de belknop te drukken. Om instellingen op te vragen voor een ander type internetverbinding (dus niet meer via GPRS), gebruikt u een ander USSD-verzoek * 110 * 111 #. Nadat u de instellingen heeft ontvangen, moet u uw mobiele telefoon opnieuw opstarten (schakel hem gewoon uit en vervolgens weer in). Dit is nodig om de automatische instellingen van kracht te laten worden.

Stap 3

Om internetinstellingen te bestellen, moeten Megafon-abonnees de officiële website van het bedrijf bezoeken, er een speciaal formulier op zoeken en het invullen. Nadat u het hebt ingevuld, wacht u een paar minuten (gedurende deze tijd stuurt de operator de instellingen naar uw telefoon). Sla de ontvangen profielen op. Met hun hulp heb je trouwens niet alleen toegang tot mobiel internet, maar ook om sms-berichten te verzenden en nog veel meer. Naast de site is er ook een gratis nummer 5049, waarnaar je een bericht kunt sturen met de tekst 1 of 2 (voor het geval je WAP-instellingen nodig hebt), of zelfs 3 (om ook de MMS-instellingen te krijgen).

Stap 4

Daarnaast kan de klantenservice je altijd helpen (deze is bereikbaar op 0500) of de medewerkers van Megafon communicatiesalons. Als u contact opneemt met de ondersteuning, geeft u gewoon uw telefoonmodel een naam en de benodigde instellingen worden naar u verzonden.

Aanbevolen: