Samsung Galaxy On7 Prime 2018: Review Van Een Betaalbare Smartphone Van Samsung

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy On7 Prime 2018: Review Van Een Betaalbare Smartphone Van Samsung
Samsung Galaxy On7 Prime 2018: Review Van Een Betaalbare Smartphone Van Samsung

Video: Samsung Galaxy On7 Prime 2018: Review Van Een Betaalbare Smartphone Van Samsung

Video: Samsung Galaxy On7 Prime 2018: Review Van Een Betaalbare Smartphone Van Samsung
Video: Samsung Galaxy On 7 Prime Full Review and Unboxing 2024, April
Anonim

Samsung Galaxy On7 Prime is een nieuwe middenklasse smartphone van Samsung, geïntroduceerd in 2018 in India. Ondersteunt de samsung mail-applicatie, waarmee u op foto naar een item kunt zoeken.

Samsung Galaxy On7 Prime 2018: review van een betaalbare smartphone van Samsung
Samsung Galaxy On7 Prime 2018: review van een betaalbare smartphone van Samsung

Alle Samsung-modellen zijn momenteel erg populair onder gebruikers. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Samsung Galaxy on7 prime. Ondanks het feit dat het officieel nog niet verder is gegaan dan Aziatische landen, geniet het al een goede populariteit in India, waar het al officieel wordt verkocht. Er is op dit moment geen releasedatum in andere landen bekend, maar hij is wel te bestellen vanuit India.

Uiterlijk

Afbeelding
Afbeelding

De smartphone behoort tot de middenklasse toestellen en dat valt meteen op. Het is behoorlijk dik in vergelijking met de populaire vlaggenschepen, die een paar millimeter dik zijn. Het toestel is 8 mm dik, 151,7 mm hoog en 75 mm breed. De behuizing van het apparaat is van metaal, met afgeronde zijkanten voor een betere ergonomie.

De diagonaal van het scherm is 5,5 inch, het scherm zelf steekt iets uit de body, wat het toestel stijlvoller en opvallender maakt. Er is een luidspreker en een camera aan de voorkant boven het scherm. Er zitten 3 aanraakknoppen onder. De home-knop heeft een vingerafdruklezer.

De achterkant van het apparaat bevat een camera, flitser en Samsung-logo

Aan de zijkanten van de Galaxy on7 bevinden zich volumeknoppen, een aan / uit-knop en verborgen slots voor simkaarten en microSD-geheugenkaarten. Aan de onderkant zit een usb-connector en een mini-jack 3,5 mm.

Kenmerken

Het scherm geeft 16 miljoen kleuren weer, full HD 1920x1080 resolutie. Het heeft een helderheid die hoog genoeg is om het veilig te gebruiken met heldere toewijding. Het scherm is gemaakt met behulp van de technologie van Samsung's eigen productie - PLS. In tegenstelling tot conventionele schermen met IPS, veranderen schermen die gebruikmaken van Samsung-technologieën veel sneller van kijkhoek.

Het hart van de Galaxy on7 is een 1,6GHz quad-coreprocessor met geïntegreerde graphics.

De smartphone wordt gepresenteerd in twee versies: met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte, en een duurdere versie met 4 GB RAM en 64 ROM. Het is mogelijk om het geheugen van het toestel uit te breiden met geheugenkaarten tot 256 GB.

Galaxy on7 ondersteunt de nieuwste generatie 4G LTE mobiele communicatie, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, ANT +, GPS, GLONASS, Beidou.

Beide camera's van het toestel hebben een resolutie van 13 megapixels en beschikken over autofocus. De maximale video-opnameresolutie is Full HD 1920x1080 met een framesnelheid van 30 FPS.

Van de sensoren is er een nabijheidssensor, een vingerafdruksensor, een versnellingsmeter.

Prijs

Op dit moment is Samsung Galaxy on7 prieme alleen te bestellen in India en China. De prijs voor de versie met 3 GB RAM is 10, 990 Indiase roepies (ongeveer 10, 600 roebel). Voor de oudere versie moet je 13.990 roepies (12.600 roebel) betalen.

De smartphone wordt gepresenteerd in twee kleurvariaties - zwart en goud. De tweede is alleen beschikbaar voor de versie met 4 GB RAM.

Aanbevolen: