Een Simkaart Flashen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Flashen
Een Simkaart Flashen

Video: Een Simkaart Flashen

Video: Een Simkaart Flashen
Video: Hoe plaats ik een simkaart en microSD kaart in de BlackBerry Z30 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de aanwezigheid van meerdere simkaarten in een persoon heel gewoon, maar het is onhandig om meerdere toestellen mee te nemen. De makkelijkste optie is om een adapter voor twee simkaarten te gebruiken, maar daarmee kun je niet meer dan twee kaarten gebruiken. Een andere optie is om een multisimkaart te maken die tot 10 verschillende nummers ondersteunt.

Een simkaart flashen
Een simkaart flashen

Noodzakelijk

  • - SIM-kaartprogrammeur;
  • - schone simkaart;
  • - applicatie voor het berekenen van KI en firmware.

instructies:

Stap 1

Plaats de simkaart in de programmer, schakel eerst het verzoek om de pincode uit bij het aanzetten van de telefoon. Sluit hem vervolgens aan op uw computer om uw simkaart te flashen. Start vervolgens de Woron_scan 1.09-toepassing, selecteer het type apparaat voor de kaartlezer om te werken, evenals Phoenix Card. Selecteer vervolgens de gewenste COM-poort en vervolgens de frequentie van de kristaloscillator.

Stap 2

Ga hiervoor naar het menu Kaartlezer, Instellingen. Om te beginnen met scannen, keert u terug naar het hoofdmenu van het programma, klikt u op de Ki-knop, in het venster dat verschijnt, klikt u op Start. Als alle instellingen correct zijn, begint het bepalingsproces. Qua tijd kan het vijf minuten tot anderhalf uur duren, het hangt allemaal af van de operator en het type kaart.

Stap 3

Sluit het programma af na voltooiing van het proces, sla het resultaat op in een bestand, open het met een teksteditor, zoek de waarde van Imsi en Ki van uw kaart erin. Deze waarden zijn nodig om een nieuwe simkaart te flashen.

Stap 4

Flash de simkaart. Gebruik hiervoor de applicatie IC-Prog 1.05D. Installeer het icprog.sys-stuurprogramma in de programmamap (https://download.siemens-club.org/files/sim-clone/icprog_driver.zip). Klik met de rechtermuisknop op het toepassingsbestand, selecteer Eigenschappen, ga naar het tabblad Compatibiliteit en vervolgens Windows 2000, klik op OK.

Stap 5

Start het Ic-prog-programma, ga naar "Instellingen" - "Programmer". Selecteer het JDM Programmer-apparaat in de lijst. Selecteer in het veld "Poort" de COM-poort waarop het apparaat is aangesloten. Selecteer in de optie "I / O-vertraging" 30. Ga naar het menu "Instellingen", het item "Opties". Ga naar het tabblad "Smart Card", zorg ervoor dat de poortwaarde correct is geselecteerd. Vink in het menu Instellingen het vakje aan naast Smartcart (Phoenix).

Stap 6

Start het programma opnieuw. Ga dan naar het menu Bestand, open het bestand SIM_EMU_FL_6.01_ENG.hex. Schakel de programmeur naar de Jdm-modus - verplaats hiervoor Sim Clock, Sim Reset, Sim-gegevens naar Program.pic-positie. Selecteer het gewenste type microschakeling in het programma.

Stap 7

Druk op de knop "Programma-microschakeling". Zet vervolgens de programmeur in Phoenix mode, stel de volgende standen in: Sim klok - 3, 579, Sim reset - Hoge reset, Sim data - Sim lezer. Druk nogmaals op de programmeertoets.

Aanbevolen: