Een Telefoonnummer Identificeren Aan De Hand Van Een Simkaart

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Identificeren Aan De Hand Van Een Simkaart
Een Telefoonnummer Identificeren Aan De Hand Van Een Simkaart

Video: Een Telefoonnummer Identificeren Aan De Hand Van Een Simkaart

Video: Een Telefoonnummer Identificeren Aan De Hand Van Een Simkaart
Video: Telefoon altijd vindbaar met IMEI-nummer 2024, April
Anonim

Heeft u uw oude simkaart gevonden en wilt u het nummer achterhalen? Afhankelijk van of u geld op uw balans heeft staan of niet, kunt u dit op verschillende manieren doen.

Een telefoonnummer identificeren aan de hand van een simkaart
Een telefoonnummer identificeren aan de hand van een simkaart

instructies:

Stap 1

Probeer eerst een contract te vinden voor de levering van communicatiediensten dat u met deze operator hebt ondertekend, of een envelop met kaartcodes. Het moet ook haar nummer bevatten.

Stap 2

Als je de overeenkomst niet hebt gevonden, controleer dan eerst het saldo op deze simkaart (MTS - * 100 #, dan de knop "bellen"; "Beeline" - * 102 #, "bellen"; "Megafon" - * 100 #, "bellen"). Met een positief saldo kunt u een familielid of kennis bellen en hen vragen uw "oude nieuwe" nummer te dicteren of een sms-bericht te sturen met deze informatie.

Stap 3

Gebruik de "Bel / Bel mij terug"-service als uw account niet genoeg saldo heeft voor een uitgaand gesprek. Voor MTS-abonnees is er één verzoek voor alle telecomoperators: * 110 *, dan komt het nummer van de abonnee die u wilt terugbellen, dan # en "bellen". Het aantal van dergelijke verzoeken is echter beperkt: niet meer dan vijf per dag. Abonnees "Megafon" en "Beeline" kunnen tot tien verzoeken per dag ook naar abonnees van een telecomoperator sturen door het commando te kiezen: * 144 *, dan het nummer van de abonnee aan wie het verzoek is gericht, dan # en "bel ". Na het versturen van een SMS bericht ontvang je een melding dat de aanvraag is afgeleverd.

Stap 4

U kunt uw nummer op nog een andere manier achterhalen. Kies op uw telefoon: * 110 * 10 # (Beeline), * 112 # (MTS), * 127 # (Megafon). Ontvang een sms met je telefoonnummer.

Stap 5

Bel het ondersteuningsteam van uw provider. Wacht op een reactie en vraag om informatie over uw telefoonnummer. Afhankelijk van het bedrijfsbeleid kan u echter worden gevraagd om uw paspoortnummer te dicteren of wordt u geweigerd door u te adviseren rechtstreeks contact op te nemen met het kantoor van de exploitant.

Stap 6

Neem met uw paspoort contact op met het kantoor van de telecomoperator. De beheerder controleert uw paspoortgegevens en geeft u informatie over het telefoonnummer.

Aanbevolen: