Hoe De Firmware Van De Nokia 5800 . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Van De Nokia 5800 . Te Bekijken
Hoe De Firmware Van De Nokia 5800 . Te Bekijken

Video: Hoe De Firmware Van De Nokia 5800 . Te Bekijken

Video: Hoe De Firmware Van De Nokia 5800 . Te Bekijken
Video: upgrade nokia 5800.. latest firmware 2024, Mei
Anonim

Door de firmware van uw telefoon te wijzigen, kunt u de prestaties aanzienlijk verbeteren. Hetzelfde geldt voor het mobiele apparaat Nokia 5800. Er zijn echter enkele problemen mee verbonden, aangezien er de afgelopen jaren verschillende firmwareversies zijn uitgebracht. Daarom moet u, voordat u het apparaat verbetert, de versie ervan bepalen.

Hoe de firmware van de nokia 5800. te bekijken
Hoe de firmware van de nokia 5800. te bekijken

instructies:

Stap 1

Vraag ernaar bij het kopen van de firmwareversie van uw mobiele telefoon Nokia 5800. Verkopers zijn in de regel bekend met deze informatie. Als het apparaat echter uit handen is gekocht of al lang bij u is, moet u zelf naar de firmware kijken. Om dit te doen, kunt u een van de verschillende methoden gebruiken.

Stap 2

Schakel uw Nokia 5800-telefoon in en kies de volgende combinatie: * # 0000 #. Ga vervolgens naar "Menu" - "Telefoon", selecteer "Telefoonbeheer" en ga naar het gedeelte "Apparaatupdate". Zo kunt u niet alleen de firmwareversie bepalen, maar ook verschillende aanvullende gegevens achterhalen.

Stap 3

Identificeer de productcode van uw telefoon Nokia 5800. Verwijder hiervoor de batterij uit het apparaat en zoek de 7-cijferige combinatie voorafgegaan door de productcode. De inscriptie kan worden gemaakt in blauw, rood of zwart. Ga naar "Menu" - "Apparaat-update", ga naar de functie "Controleren op update".

Stap 4

Ga vervolgens naar de website https://europe.nokia.com/A4577224, selecteer uw telefoonmodel Nokia 5800 en voer de bijbehorende nummers in het venster "Voer uw productcode in:" in. Als gevolg hiervan kunt u de firmwareserie en de nieuwste beschikbare versie identificeren.

Stap 5

Download de updatesoftware van de Nokia-website (https://europe.nokia.com). Installeer het op uw pc. Verbind uw mobiele telefoon met uw pc via een USB-kabel. Start de app en volg de aanwijzingen om de huidige firmwareversie te bepalen en te controleren op aanbevolen updates.

Stap 6

Controleer de firmware als u een mobiel apparaat in de hand koopt. Het feit is dat Russified-apparaten specifieke versies hebben, en als de telefoon illegaal uit het buitenland is afgeleverd, zal het voor u vrij moeilijk zijn om te reflashen en extra functies te installeren.

Aanbevolen: