Hoe Een Navigator In Megaphone Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Navigator In Megaphone Aan Te Sluiten
Hoe Een Navigator In Megaphone Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Navigator In Megaphone Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Navigator In Megaphone Aan Te Sluiten
Video: Breaking Glass Using Only Megaphones 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator Megafon biedt zijn gebruikers de Navigator-service, waarmee abonnees de locatie van hun familieleden en vrienden kunnen achterhalen en zelfs hun coördinaten kunnen zien op een elektronische kaart van Rusland binnen het bereik van het Megafon-netwerk.

Hoe een navigator in Megaphone aan te sluiten
Hoe een navigator in Megaphone aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Servicemanagement kan op verschillende manieren:

- via de WEB-site https://www.navigator.megafon.ru/. Ga hiervoor naar het gedeelte "Zoeken", voer het telefoonnummer in van de abonnee die u zoekt en klik op de knop "Zoeken"

-via mobiele site https://wap.navigator.megafonpro.ru. Ga hiervoor naar de sectie "Mijn lijst met abonnees", klik op de knop "Zoeken" en selecteer vervolgens uit de lijst de abonnee van wie u de locatie wilt weten

-Via de MegaFon - Yandex. Maps-applicatie. Download hiervoor eerst de applicatie van de site https://wap.megafon.ru/ya, ga dan in het applicatiemenu naar het item "Andere zoeken", selecteer de abonnee en klik op "Toon op de kaart"

-via het USSD-menu. Kies hiervoor * 140 # en de belknop, of stuur een leeg bericht naar 1400. Voeg vervolgens de gewenste abonnee toe aan uw zoeklijst door een bericht te sturen met het abonneenummer (+7 ********* *) tot 1400 Daarna ontvangt de abonnee die u aan uw zoeklijst wilt toevoegen een bericht van de Navigator. Als deze abonnee toestemming geeft voor uw locatie, moet hij een bericht sturen naar het nummer 1400 met de volgende inhoud: JA 7 ********** (uw gsm-nummer). Als de abonnee het bericht niet beantwoordt, betekent dit dat hij niet aan uw zoeklijst wordt toegevoegd en dat u dus zijn locatie niet kunt bepalen.

Stap 2

Om de dienst "Navigator" uit te schakelen, stuurt u een bericht: OFF naar nummer 1400.

Stap 3

U kunt de locatie van de gewenste abonnee ook opvragen door een bericht te sturen naar 1400 nummer: WHERE 7 ********** of door het commando * 140 * 7 ********** # te gebruiken en de belknop.

Stap 4

Het aantal abonnees dat aan de zoeklijst kan worden toegevoegd, is niet beperkt.

Stap 5

Aan-/uitschakelen van de "Navigator"-service wordt niet in rekening gebracht.

Stap 6

De abonnementskosten voor het gebruik van de dienst worden in elke regio op verschillende manieren in rekening gebracht, meer gedetailleerde informatie over dit probleem kan worden verkregen door het gratis telefoonnummer 0500 te bellen.

Aanbevolen: