Hoe Het Telefoonnummer In Nizjni Novgorod . Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer In Nizjni Novgorod . Te Achterhalen
Hoe Het Telefoonnummer In Nizjni Novgorod . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Telefoonnummer In Nizjni Novgorod . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Telefoonnummer In Nizjni Novgorod . Te Achterhalen
Video: Nizhny Novgorod in ONE day | Russian cities 2024, April
Anonim

Nu kun je alles op internet vinden, inclusief de benodigde telefoons in elke stad ter wereld. Het wereldwijde netwerk is een enorme gids voor alle soorten informatie, je hoeft hem alleen maar de juiste vraag te stellen.

Hoe het telefoonnummer in Nizjni Novgorod. te achterhalen
Hoe het telefoonnummer in Nizjni Novgorod. te achterhalen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open uw browsersoftware. Ga naar de website https://spravkaru.net/nnovgorod/. Op deze site kunt u zoeken naar een huistelefoon in Nizjni Novgorod. Voer in de daarvoor bestemde velden de informatie in die u weet over de persoon van wie u het nummer moet vinden.

Stap 2

Voer de achternaam in, stel de mate van samenvallen van de resultaten in: volledig (als u de juiste achternaam van de persoon weet), gedeeltelijk (als u niet zeker bent van de juistheid) of met de eerste letters (als u alleen weet welke letters de achternaam begint met). Vul de initialen van de persoon in.

Stap 3

Selecteer vervolgens de straat uit de vervolgkeuzelijst, voer het huis en appartement in de bijbehorende velden in. Klik op de knop Zoeken om een telefoonnummer te vinden. Als uw zoekopdracht geen resultaten oplevert, wijzigt u uw zoekopties en probeert u het opnieuw.

Stap 4

Volg de link https://info-nn.ru/ om het telefoonnummer van de organisatie in Nizjni Novgorod te vinden. Selecteer de letter waarmee de naam van het soort activiteit van het bedrijf / organisatie / onderneming / instelling begint, waarvan u het telefoonnummer moet vinden.

Stap 5

Bekijk vervolgens de onderstaande lijst en zoek daar de naam die u zoekt. Selecteer bijvoorbeeld voor de letter "B" "Banken". Het volgende venster geeft een alfabetische lijst van de organisaties die in de directory staan. Klik op de naam die je nodig hebt - het volgende venster toont het adres en telefoonnummer van deze organisatie.

Stap 6

Ga naar de site "All Nizhny Novgorod" om het telefoonnummer van een onderneming of organisatie te vinden (https://nn.all-gorod.ru/). Selecteer de categorie van het bedrijf, klik in de lijst op het type activiteit. Verder wordt in het volgende venster een lijst met bedrijven en bedrijven met adressen en telefoonnummers weergegeven.

Stap 7

Klik bijvoorbeeld op het menu-item "Computers, communicatie" en selecteer vervolgens de categorie "Computercursussen" om het telefoonnummer te achterhalen van de organisatie die trainingen geeft in computerdisciplines. Selecteer het bedrijf dat u nodig heeft uit de lijst.

Aanbevolen: