Hoe Het Adres In Nizjni Novgorod Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres In Nizjni Novgorod Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Adres In Nizjni Novgorod Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres In Nizjni Novgorod Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres In Nizjni Novgorod Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Tujhe Yaad Na Meri Aayi Full HD 1080p Sad Song 2024, Mei
Anonim

Soms ontstaat er een situatie waarin u via het telefoonnummer precies moet weten van wie het is. In de regel is het nodig om de volledige naam van de abonnee en zijn woonadres te achterhalen, of, als we het over een organisatie hebben, om de locatie ervan vast te stellen.

Hoe het adres in Nizjni Novgorod op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe het adres in Nizjni Novgorod op telefoonnummer te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - kantoor van een communicatiedienstverlener.

instructies:

Stap 1

De mogelijkheid om de benodigde informatie te achterhalen hangt grotendeels af van wie de eigenaar is van het telefoonnummer - een organisatie of een persoon. Als het een organisatie is, kan het voor het verkrijgen van de benodigde informatie voldoende zijn om de stadsinformatiedienst op 09 of 009 te bellen (voor oproepen vanaf een mobiele telefoon). U ontvangt het adres en de naam van het bedrijf waarbij de telefoon is aangemeld. Als de telefoon van een particulier is, moet de informatie in elektronische telefoongidsen worden gevonden.

Stap 2

Probeer de benodigde informatie te achterhalen door het telefoonnummer te bellen dat u heeft. Als het aan een organisatie toebehoort, krijgt u hoogstwaarschijnlijk het adres ervan. In de regel is het hiervoor voldoende om duidelijk te maken dat u een potentiële klant van dit bedrijf bent.

Stap 3

Als het nummer van een mobiele operator is, is alles veel ingewikkelder. Aanbieders verstrekken doorgaans alleen gegevens over hun klanten op verzoek van wetshandhavingsinstanties. Alleen contactnummers die behoren tot commerciële structuren zijn in het publieke domein. Op internet kunt u echter services vinden die de mogelijkheid bieden om de gegevens te vinden die u nodig hebt.

Stap 4

Maak gebruik van de mogelijkheden van het helpsysteem "2GIS". Ga naar het gedeelte van de site gewijd aan Nizhny Novgorod, download en installeer het naslagwerk op uw computer. Voer het programma uit, zoek de optie "Opties". Selecteer om op telefoonnummer te sorteren. Voer het telefoonnummer in dat u kent en klik op de knop "Zoeken".

Stap 5

Er is een versie van het naslagwerk "2GIS" voor mobiele telefoons. U kunt ook de online versie van de handleiding kiezen, die geen installatie vereist; volg hiervoor de link in de rechterbovenhoek van de sitepagina.

Stap 6

Neem contact op met de politie als u de eigenaar van het telefoonnummer verdenkt van frauduleuze activiteiten. Met de nodige bevoegdheden zullen wetshandhavingsinstanties de informatie kunnen verkrijgen die ze nodig hebben.

Aanbevolen: